Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Okozhatja ezt a szívzörejem?

Okozhatja ezt a szívzörejem?

Figyelt kérdés
Tavaly nyáron jogsihoz kellett alkalmassági és szívzörejt hallottak, mondták hogy nézessem majd meg, de beutalót nem adtak. Aztán iskolaorvosi vizsgálaton is hallották,(ülve, állva, fekve nem) beutaltak kardiológiára, Február végére kaptam időpontot. Mostanában volt 1-2 rosszullétem. Pár hónapja kb 4 percet voltam a szaunába aztán elmentem a hideg vízbe mikor kijöttem majdnem elájultam (régebben bírtam) a másik meg 2 napja történt, nem túl meleg vízben fürödtem és olyan szinten rosszul lettem hogy nem tudtam felállni 5 percig. Nem szeretnék várni ezzel még egy hónapot tudni szeretném mi lehet a gond, vagy hamarabb bejutni vizsgálatra

2014. jan. 24. 20:31
 1/2 anonim ***** válasza:
A zörejnek ehhez nincs köze.Neked inkább vérnyomás problémáid vannak,lehet túl alacsony.Ilyen rosszullétnél mérj vérnyomást,és akkor egyből kiderül.
2014. jan. 24. 20:39
 2/2 anonim ***** válasza:
Mondd el az orvosnak, hogy sűrűsödtek a rosszulléteid, kérj tőle beutalót és mondd, hogy kérjen neked telefonon időpontot a kardiológiára.Saját tapasztalat, manapság az úgy megy, hogy neked kell szájába rágni az orvosnak, meg kikövetelni, hogy mit csináljon, meg hogy hová írjon beutalót."Menj el vizsgálatra!"-ja, maszekhoz mi?Fizetni meg ki fogja?
2014. jan. 24. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!