Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » SOS EZ MITŐL VAN?

SOS EZ MITŐL VAN?

Figyelt kérdés
előbb éreztem bedobban a torkomban valami, de nem kivülröl hanem belülröl nagyon rossz volt. erősen bedobbant valami, ideges tipus vagyok folyton szorongok. ez mitől lehetett? nagyon félek hipochonder is vagyok és pánikbeteg

2014. jan. 24. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Pont ettől van. Mármint a pánikbetegségtől. Ez egy extrsystole volt,ami általában mindenkinek bejön időnként,legfőképp stressztől.
2014. jan. 24. 15:47
 2/6 A kérdező kommentje:
de miért a torkomban?? régebben a szivemben éreztem hogy kihagy meg beddobban, de ez a torkomban volt, sokkal rosszabb...
2014. jan. 24. 15:51
 3/6 anonim ***** válasza:
Nem hallottad még, hogy torkomban dobogott a szívem? Ez csak stressztől van.
2014. jan. 24. 15:57
 4/6 A kérdező kommentje:
értem...tehát akkor pszichologus???
2014. jan. 24. 15:59
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha pánikbeteg vagy már régebb óta kéne.
2014. jan. 24. 16:12
 6/6 A kérdező kommentje:
nem is az hogy pánikbeteg csak félek a betegségektől, meg ideges tipus vagyok, voltam már pszichiáternél igaz h az csak gyógyszert ir fel de semmit se ért. frontint is szedtem már, lehet újra azt kéne.
2014. jan. 24. 16:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!