Náthás vok.37,1 a hőm, és szakadozik fölfelé, de hátúl fönt a nyak alatt 15-20cm re lejebb kicsit furit érzek ha levegőt veszek?
Figyelt kérdés
kicsit megíjedtem!!!!!!Mert 1 hete vagyok náthás, torokfájással kezdődött, mivel 5 hetes vagyok nem írhatott ki a dokim gyógyszert. Azt mondta nem piros az én torkom annyira. Mára már gyógyulgatok szakadozik orron is szájon is, de pár napja fönt mikor nagy levegőt veszek hátúl kicsit feszűl, de olyan érdekes, hogy a nyakamnál lejebb 20cm re na ott érzem és közében. Régen volt olyan hogy ott összecsomósodott az izmom,azért éreztem ilyet, de most beteg is vagyok, nem tudom lehet e tüdő gyulladásom??????
de tüdőmet nem nézte meg!1 hete 37,1 a hőm magasabbra nem ment.
2009. dec. 2. 13:53
2/2 A kérdező kommentje:
ne, mivel a dokim megzsigált, csak éppen a tüdőmet nem! Meg az magas lázzal jár, és 2-3 nap alatt vagy elmúlik vagy rosszabb állapotba kerül az illető. De nekem már gyógyulgat, és 1 hete tart. férjemtől kaptam el ő már meggyúgyult.
2009. dec. 2. 14:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!