Mi történik akkor, ha 6 algopyrinre energiaitalt iszok?
Figyelt kérdés
2009. dec. 1. 18:08
4/9 anonim válasza:
És ennek mi értelme??Unatkozol?:D
5/9 anonim válasza:
Semmi, ha tartasz a kettő között fél napot.
6/9 anonim válasza:
Semmi extra, halucinálni biztos nem fogsz, de lehet, hogy a gyomrod szétcs.szi...
7/9 anonim válasza:
SEMMI. Esetleg a gyomrod tiltakozik egy kicsit, ahogy az előző is írta.
Én már csináltam mikor meg voltam fázva. Nekem minimun 2 kell, hogy hasson is valamit, de meló is van, szóval egész nap energiaitalt iszok, hát én rohadtul nem éreztem semmit. (Pedig még Kalmopyrin is volt bennem)
De tényleg miért? Bemondták a híradóba, hogy tinik rosszul lettek, mert nyugtatóra energia italt ittak, hát ki akarod próbálni? Sötét.
8/9 anonim válasza:
Először a fejed pukkad ki utána a szíved kezd zakatolni és végül a májad is kipukkad.
9/9 anonim válasza:
Ha peched van, elszáll a veséd és járhatsz egy életen át művesekezelére, ami meg nem 1 leányálom.
Túladagolás:
esetleges túladagolása során hányás, hasi fájdalom, szédülés, aluszékonyság jelentkezhet. Specifikus ellenszere nincs. A túladagolás kezelése tüneti, illetve gyomormosás, aktív szén alkalmazása javasolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!