Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Orrsövénymütét utáni összenövés?

Orrsövénymütét utáni összenövés?

Figyelt kérdés
egy magánorvos mondta hogy összevan nőve az orromban a nyálkahártya még tavasszal mütöttek, szerintel lehet újra kell müteni....ilyenkor csak ez a megoldás van ?

2014. jan. 12. 03:31
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen, korrekciós műtét szükséges. Szvsz csinaltasd meg, nem annyira megterhelő műtét és a szaglas szabad légzés fontos.
2014. jan. 12. 03:39
 2/8 A kérdező kommentje:
jó akkor mehetek megint müteni.....remek
2014. jan. 12. 03:46
 3/8 anonim ***** válasza:
Figyelj, magadnak is koszonheted. Csunya orrsovenyferdulesem van de nem muttetem meg ami nem lesz arcureggyulladasom vagy nehéz legzesem tőle. Ismerosoknek nem is sikerült jól a műtét pl sipol a fülük vagy jobban bedugul az orruk.
2014. jan. 12. 04:20
 4/8 A kérdező kommentje:
nézd.. muszáj volt megmüteni mert annyira durva S alakú volt az orrom nem kaptam már levegőt. a torkom állandoan száraz. és fáradékony is vagyok. egyébként irtam egy lézerklinikának hogy ilyenkor milyen mütét szükséges. lehet hogy csak az összenövést csinálják meg, gondolom nem kell teljes orrsövény mütét újra.
2014. jan. 12. 04:23
 5/8 A kérdező kommentje:
Egyébként arcüreg gyulladásom van...te mire vársz?? hogy neked is az legyen tőle ???
2014. jan. 12. 04:23
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem orrkagylo izem is van. Kb olyan lehet, mint neked :D Ha az első arcureg gyuszi akk nem érdemes műtetni, csak gyull. esetén. Lehet én azért vagyok meg így, mert orrmandulam nincsen.
2014. jan. 12. 04:27
 7/8 anonim ***** válasza:
Krónikus gyull esetén* amúgy hallottam, hogy van már ilyen lézeres orrsoveny műtét, eltér a kalapacsostol.
2014. jan. 12. 04:29
 8/8 A kérdező kommentje:
nekem kórnikus van :D már pár éve...és csak akkor múlik el ha szelelne az orrom, de nem szelel már 12 éve ...és már idegesitő szájon át lélgezni, kalapácsosat nem akarom újra elég volt belőle. elbaszták rendesen, orromrol levésték a csontot ami púp volt az még oké de most oldalt olyan mintha lenne egy csont, elég érdekes de nemtudom m iaz lehet csk dagadás...
2014. jan. 12. 04:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!