Este lefekvéskor úgy zúg a fülem, mintha discóból, vagy koncertről jöttem volna. Mitől lehet ez?
Ezek szerint szoktál discóba vagy koncertre járni, ha ahhoz hasonlítottad.
Na attól zúg pont. Valami érthetetlen okból kifolyólag ott mindig akkora a hangerő, hogy direkt hallani lehessen 2 km-ről is. A fül egy darabig tolerálja, aztán megindul a romlása...
Szia!
Nekem a főiskolás koromban okozott ez igazán nagy gondot, és amikor már előadás közben zavart - eleinte én is csak este "hallottam"- akkor mentem orvoshoz.
Teljes kivizsgálás, neurológia, fül-orr gégészet, pajzsmirigy, agyi ct után az eredmény negatív. Állítólag sokaknak zúg a füle.... ez persze nem vigasztalt. Az orvosom azt mondta, hogy valószínűleg idegi alapon van a fülzúgás, és azt megfigyeltem, hogy ha pl felidegesítettem magam valamin, és már túl voltam az egészen, akkor észrevettem, hogy aktívan zúg a fülem. Tehát én már túlléptem volna rajta, de valahogy a fülzúgás még jelezte, hogy nem múlt el az idegesség.
Volt rosszabb és jobb a helyzet az évek alatt. Most 30,5 éves vagyok, és nem sokat hallom a zúgást. De az alapszitu a "régi": egy-egy stresszhelyzet után ismét jelentkezik.
Pl most. A második gyermekemmel kedden leszek 12 hetes terhes és ma 2 összeállítást láttam a H1N1-ről. A műsoroknak vége, viszont nekem a zúgás jelzi, hogy nem vagyok nyugodt....
De menj dokihoz, ők okosabbak!! (???)
Szia!
Nem tudom a választ a problémádra, de azt tudom, hogy a fül a vesével hozható összefüggésbe. Pl. ha valakinek romlik a hallása, az veseprobléma miatt lehet, és kalcium szedése javasolt. Próbálj meg esetleg odafigyelni a folyadékbevitelre.
Én egy 16 éves srác vagyok nekem is ez a bajom...ezt magas vérnyomás okozza nálam ez ugy jött elő hogy sokat idegeskedtem majdnem egy félévig bnőm miatt és ittam,nyugtatóztam és lassan 4 éve cigizek és nálam ez a fül zugás folyamatos...szedem a vérnyomáscsökkentőt és a nyugtatót de nemsokat hat igy hogy másféliter engergiaitalt megiszok egy nap meg 1 doboz cigi elmegy hétvégén meg megiszok pár pohárral annyiban más hogy barátnőmben mostmár teljesen megbizom és nem szorongok stb
vérnyomást mértél már amm?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!