Vizelet tesztem vért jelez a vizeletben, mi lehet ennek az oka?
Figyelt kérdés
olvastam, hogy egyrészt vesekő is okozhat ilyet, de hogy húgyúti fertőzés hamis pozitív tesztet okozhat.
Nem tudom hogyan kéne éreznem magam, ha fertőzésem lenne, mert nem csíp semmi.
Viszont érzek nyomó érzést a veséknél...
Valami tipp?
nyílvűn dokihoz kéne menni, de akkor már inkább magánba valami doki kéne...hogyan lehet követmegállapítani...UH?
2014. jan. 8. 14:31
1/3 anonim válasza:
Én is voltam egyszer laborban, ahol pisit is néztek, és nekem is pozitív lett, azaz volt benne vér...Aztán a körzeti elküldött urológiára (nő létemre) és ők is csináltak egy vizelet tesztet, de ott úgy kellett hogy adtak vmi fertőtlenítővel átitatott vattát, amivel megkellett ott lent törölnöm alaposan és úgy pisilni. És rögtön negatív lett. Szóval, hogy is mondjam, nem feltétlen okozhatja betegség a pozitív tesztet. Kérj ilyen kenetes tesztet és ha akkor is pozitív úgy is tovább küldenek.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi, ezt pont olvasgattam reggel...
2014. jan. 8. 16:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!