Miért nem tudok aludni már harmadik napja?
Tudom, hogy ez kb. a 700000. ilyen kérdés, de nekem a teák, kocogás meg ehhez hasonlók nem jönnek be. Mindent próbáltam már, és semmi. 2 napja folyamatosan fennt vagyok, és ebben a 2 napban összesen 3 órát aludtam, azt is délután. Érzem, hogy ma sem lesz alvás. Most mit csináljak? Semmi nem jó, annyira utálom már. Lehet, hogy azért lehet, mert 18.-án felvételizek és stresszelek, vagy mi? De érzem, hogy álmos vagyok, a szemeimet alig bírom nyitva tartani, de amint becsukom a szemem, akkor az onnantól már nem jó. Csak forgolódom, míg meg nem unom ezt általában 2 óráig tűröm, utána visszakapcsolom a laptopot, vagy előveszek egy könyvet amit suliba kell tanulni, esetleg felvételis könyvet is olvasok most. Ezeket szoktam, aztán rendszerint 6-kor már talpon vagyok, mert már nem bírom ezt a fekvést. Szünetben akár délután 4 kor is képes vagyok felkelni, tehát tényleg nem értem ezt.
14/L
Első köszönöm!:)
2.Biztos gondolok ilyenekre, nekem nem jutnak ilyenek az eszembe. Majd ilyen inszomniás szavakat fogok ismerni. Gondolkodjak? Megvolt, köszönöm, hogy eszembejuttatad...
Meg nem fogtam a felvételire, csak eljátszottam a gondolattal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!