Ez így fog maradni már örökké?
Figyelt kérdés
napok óta be van dugulva a fülem, az orvos fülgyulladást diagnosztizált, kaptam fülcseppet rá, ami 3-4 nap után se javított sokat az állapotomon, kamillás gőzölést is csináltam attól, azután jobb lett, majd következő nap ismét rossz volt. Szerencsére nem fáj, de nagyon kellemetlen érzés, ez már így marad, nem segít rajta semmi se?2013. dec. 24. 22:15
2/8 A kérdező kommentje:
mennyit kell várnom? ne menjek el szakrendelésre is?
2013. dec. 24. 22:39
3/8 anonim válasza:
Menj el szakrendelésre ha napok óta nem múlik, addig is használjorrodba orrcseppet kb 4 napig.
4/8 A kérdező kommentje:
orromba? nem fülembe kéne?
2013. dec. 26. 00:15
5/8 anonim válasza:
Nem, orrcseppet orrba, Novorint.
6/8 anonim válasza:
Kedves kerdezo! en is hasonlo helyzetben vagyok.Sajnos a ful nagyon erzekeny, nekem meg faj is amellett, hogy bedugul es antibiotikum segit vagy az sem.
Kovirozsa levet ha csepegtetsz a fuledbe meg szokott segiteni. Ido kell neki mig helyre jon eleg sok.
volt maskor is ilyen problemad?
7/8 A kérdező kommentje:
sokat fájt a fülem régebben, még gyerekkoromban. de ilyen hosszantartó füldugulásom sose volt
2013. dec. 26. 21:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!