Az influenzánál hőemelkedés felbukkanhat késöbb is?
Figyelt kérdés
egy hete pénteken kezdtem el beteg lenni (köhögés, nátha)
vettem szirupot, orrfujatót már javult.. lázam szerintem nem volt. digitálissal mértem azon volt 36,3-36,8 °C-ig) ma egy kicsit fáztam, nem találom sehol sem a digitálisat szóval elővettem a régi higanyosat 10 perc után 37,3 °C .. még mindig egy kicsit köhögök és gyakran fujjom az orrom.. esetleg végig annyi volt de a digitális ennyit téved?
2013. dec. 21. 16:13
1/3 anonim válasza:
Nekem is volt ilyen hogy később jött elő a láz, amúgy meg igen a digitálisok nem mindig jók.
2/3 anonim válasza:
Az influenza magas lázzal jár. A 37,3 enyhe hőemelkedés.
3/3 anonim válasza:
Igen 2-nek igaza van. Nem influenzád volt,mert az magas lázzal jár,viszont náthával nem igazán. Ha nem vagy lázas,viszont folyik az orrod,akkor egyéb vírusos fertőzésed volt. És akár változhat is a testhőmérséklet,ha a legyengült immunrendszered miatt valamilyen társfertőzés is fellépett. De a digitális mérő szintén csalhat. Egyenlőre ne foglalkozz vele,mert a 37,3 sem láz,sőt hőemelkedésnek is gyenge. Persze,ha rosszabbul érzed magad mérd meg ismét,de ugyanazzal a higanyossal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!