Másnak nem lehangolóak ezek a hosszú esték, úgy értem hogy nem lehangoló hogy nagyon hamar sötét van?
A napfényhiány engem is lever, de a hosszú estéket szeretem. Mondjuk én szeretek behúzódni, ilyenkor van a pihenés, belső elcsendesedés ideje, lehet meditálgatni, meg még
- jó hosszú regényeket olvasni
- rég elmaradt leveleket megírni
- konyhaszekrény (és egyéb szekrények)eldugott részeit kitakarítani, átrendezni
- mindenfélét szortírozni és kíméletlenül selejtezni (ruhákat ilyentájt érdemes, mert karácsonyi jótékonysági akciókba le lehet adni)
- bonyolultabb ételeket főzni
- krumplit héjában, almát, tököt sütni; puncsot, boros teát csinálni
- ezekre vendégeket hívni + társasjátékozni
- családi fényképeket nézegetni
- családi fényképeket, leveleket, feljegyzéseket, magnó-, videófelvételeket digitalizálni, rokonokkal megosztani
- tanulni: nyelvet, gépírást, honlapszerkesztést stb. Esetleg egy szakmát?
- megnézni egy csomó filmet, amik az elmúlt években kimaradtak
Szóval én ilyenkor szoktam olyasmikkel foglalkozni, amire a napsütésben sajnálom az időt, mert akkor én is inkább kimegyek a kertbe :)
A listához írsz még pár dolgot (pl. miket akarsz csinálni a kicsivel, mikre akarod megtanítani) és meglátod, sitty-sutty itt lesz a tavasz :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!