SOS, hogyan tudnám meggyorsítani a kijózanodást?
Figyelt kérdés
Megittam tegnap este 4 üveg sört és 1 feles pálinkát. Aludtam kb. 4 órát, de még mindig ittasnak érzem magamat. Szédelgek, dülöngélek, koordinálatlan a mozgásom, remeg a kezem. Nem másnapos vagyok, mert nem fáj semmim, egyszerűen még részeg. Ma többfelé is mennem kellene (persze nem autóval). Már ittam 0.5 liter ásványvizet és ugyanennyi almalevet + ettem egy narancsot. De nm jobb a helyzet...Valami tipp?
27N
2013. dec. 14. 09:29
1/5 A kérdező kommentje:
Internetes kalkulátor szerint 20 óra alatt bontja le a szervezetem, ezt kéne valahogy meggyorsítani.
2013. dec. 14. 09:31
2/5 anonim válasza:
zsíros ételt egyél, de nagy mennyiségben, meg mondjuk igyál egy kávét. Illetve az sem baj, ha hánysz.
3/5 anonim válasza:
Nem tudod meggyorsítani, maximum az illúziót érheted el, hogy már nem vagy részeg. Deha elkap a rendőr és szondáztat, akkor ugyanúgy buktad a dolgot.
4/5 anonim válasza:
Hát kezdetnek ne ásványvizet, hanem sima vizet igyál, ha szénsavas ásványvizet iszol, az csak erősíti az alkohol vízhajtó hatását és nem segít, a szénsavmentes meg nem olyan hatékony mint a sima víz. Amúgy ez a mennyiség ébredés után fél-egy órával már nem igen hagy érezhető hatást, inkább a kialvatlanság miatt érzed erősnek a tüneteket.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket, kipróbálom...már amúgy jobb valamivel, most éppen főzeléket eszem csirkehússal.
Természetesen nem ülnék így autóba, és nem is fogok, nem amiatt írtam ki a kérdést, csak nem akartam, hogy az legyen, hogy elindulok az édesanyámmal bevásárolni és rosszul leszek közben.
2013. dec. 14. 10:24
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!