Miért fájhat 3 napja a fejem?
Időjárás miatt lehet? Nem vagyok beteg.
Erre kelek pár napja, hogy fáj a fejem.
Távfűtés van. Szellőztetés után sem múlik.
Vettem be ilyen rózsaszín kerek tablettát - nem ugrik be a neve.
Enyhített, de nem szűnt meg teljesen, olyan mint amikor a téli levegőtől megfájdul, amikor elkezd mindenki tüzelni és jön ki a sok CO a kéményből. De nem erről van szó, mert távfűtés, meg zárt ablak, ébredés után.
Na mindegy köszi, pacsi.
Persze. Az ilyen változékony, "frontos" időben sok-sok embernek fáj a feje. De jó ha tudod,hogy pl magasvérnyomás vagy egyéb betegség is okozhatja,főleg ha fájdalomcsillapító után sem javul. (nem véletlenül kérdeztem,hogy vettél-e be!)A rózsaszín tabletta nem Algoflex volt? Az, igazság szerint sok embernek annyit ér,mint "halottnak a csók".
Fáj még a fejed? Szellőztess sokat, fogyassz sok folyadékot,menj el sétálni és ahogy már írták próbáld meg a masszázst.
Ma már nem fájt. Igen az volt, Algoflex. Tényleg semmit nem hatott. Kettőt dobtam, reggel is meg este is egyet.
Advil szokott jó lenni, de az nincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!