Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért fájhat 3 napja a fejem?

Miért fájhat 3 napja a fejem?

Figyelt kérdés

Időjárás miatt lehet? Nem vagyok beteg.

Erre kelek pár napja, hogy fáj a fejem.

Távfűtés van. Szellőztetés után sem múlik.

2013. dec. 12. 08:26
 1/7 anonim ***** válasza:
51%
Fájdalomcsillapítót vettél be? Az után csökkent?
2013. dec. 12. 08:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem is fájt 2 napig, sőt a szomszéd csajnak is. Valószínű, hogy az időjárás miatt.
2013. dec. 12. 09:29
 3/7 A kérdező kommentje:

Vettem be ilyen rózsaszín kerek tablettát - nem ugrik be a neve.

Enyhített, de nem szűnt meg teljesen, olyan mint amikor a téli levegőtől megfájdul, amikor elkezd mindenki tüzelni és jön ki a sok CO a kéményből. De nem erről van szó, mert távfűtés, meg zárt ablak, ébredés után.

Na mindegy köszi, pacsi.

2013. dec. 12. 11:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Én nem vettem be semmit, pedig majd megbolondultam a fájdalomtól. Végig masszíroztam az ujjaimat, a halántékomat, a homlokomat, ittam citromfű teát, ettem reszel gyömbért mézzel, mazsolát és elmúlt. Ezt így egymás után egy óra leforgása alatt.
2013. dec. 12. 12:28
 5/7 anonim ***** válasza:
Látom nem vagyok egyedül ezzel a problémával. Nekem is rengeteget fáj a fejem mostanában, szerintem az időjárás ...
2013. dec. 12. 22:13
 6/7 anonim ***** válasza:

Persze. Az ilyen változékony, "frontos" időben sok-sok embernek fáj a feje. De jó ha tudod,hogy pl magasvérnyomás vagy egyéb betegség is okozhatja,főleg ha fájdalomcsillapító után sem javul. (nem véletlenül kérdeztem,hogy vettél-e be!)A rózsaszín tabletta nem Algoflex volt? Az, igazság szerint sok embernek annyit ér,mint "halottnak a csók".

Fáj még a fejed? Szellőztess sokat, fogyassz sok folyadékot,menj el sétálni és ahogy már írták próbáld meg a masszázst.

2013. dec. 13. 07:57
 7/7 A kérdező kommentje:

Ma már nem fájt. Igen az volt, Algoflex. Tényleg semmit nem hatott. Kettőt dobtam, reggel is meg este is egyet.

Advil szokott jó lenni, de az nincs.

2013. dec. 13. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!