Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Megvagyok fázva és hánytam,...

Megvagyok fázva és hánytam, ma azt hiszem mindent kihánytam de a végén már vér jött. EZ attól van, hogy már nincs mit kihánynom és üres a gyomrom?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert így is mindig hányingerem van de amikor már vér jön nem tudok tovább hányni.Valami tippetek van hányás ellen?

2013. dec. 4. 11:54
 1/5 anonim ***** válasza:
73%
Ha üres gyomrod lenne, akkor epét hánynál. Menj orvoshoz!!
2013. dec. 4. 11:58
 2/5 anonim ***** válasza:
56%

Nem. Akkor sem normális, ha vért hánysz. Gyomorsavakat és epét kellene hánynod.

Tüneteiddel érdemes lenne orvoshoz fordulnod.

2013. dec. 4. 12:22
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
A vérhányás orvosi figyelmet igényel, egészséges ember nem hány vért, maximum savat meg epét ahogy az előző is írta. Orvos!!
2013. dec. 4. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:
Én csak a kemotherápia alatt hánytam vért. Azt mondták, hogy ez normális ilyenkor, egyéb esetekben nem az.
2013. dec. 4. 12:36
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nagy mennyiségű vér jött akkor feltétlen orvos!! Ha csak egy nagyon enyhe csepp, az jöhetett a torkodból is az erőlködés miatt. De ezt természetesen neked kell tudnod. Ha a gyomorból jött sürgősen orvos.
2013. dec. 4. 12:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!