Mennyire hamar ájulok el, ha nem eszek és nem iszok? Mikor kerülök vele kórházba?
Figyelt kérdés
2013. dec. 4. 11:00
1/4 anonim válasza:
Órák kérdése.csupan ajulasert nem visznek kórházba, kiszaradasert már annal inkabb, mert az életveszélyes állapot. Utána vlszinuleg pszichiatriara visznek...
2/4 anonim válasza:
Azért pár óra alatt még nem lehet beájulni. Nekem többször is volt olyan, hogy fizikai munkával 8-10-12 órás műszakokat kellett végigcsinálni kaja nélkül, közben állni/sétálni kellett, egy percre se lehetett leülni. Mégse ájultam el egyszer se, pedig nem vagyok egy erős alkat, nagyon alacsony és vékony lány vagyok.
3/4 anonim válasza:
ájulásra azonnal mentõt kell hívni, ha nem iszol sokkal elõbb fogsz vizet szerezni bármi áron mintsem hogy kiszáradj...
4/4 anonim válasza:
Étel nélkül szerintem pár napig nem ájulsz el. Nyilván fizikumtól függ, de úgy gondolom, hogy ágyban fekve, vagy otthon a lakásban, olyan 3-4 napig nem igen lesz komolyabb bajod. Szédülni fogsz, fájni fog a fejed, kába lesz a fejed.
Víz nélkül szerintem olyan 2-3 napig bírnád ájulás és hallucináció nélkül.
Ha elájulsz, és valaki meglátja, akkor kórházba kerülsz.
Egyébként az emberi szervezet élelmiszer nélkül körülbelül 30 napig képes életben maradni (ez persze függ a zsírpárnák méretétől), víz nélkül pedig körülbelül 10 napig. De persze az életveszélyes állapot ettől jóval hamarabb felmerül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!