Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Jéghideg a lábam, de közben...

Jéghideg a lábam, de közben állandóan izzad! Mitől lehet ez?

Figyelt kérdés
Minden is hideg végtagjaim voltak, de általában a lábam az ami hidegebb. Tudomásom szerint nem vagyok beteg, vérnyomásom is rendben van,pajzsmiriggyel sincs gond...ami kiderült az utolsó vérvételemből. Nagy vastag zokni szokott rajtam lenni egész nap, amiben majd lefagy a lábam, de közben meg a vizet lehetne belőle csavarni,legyek cipőben vagy akár itt a gép előtt ülve simán zokniban. Pár óránként cserélgetem a zoknit,de hiába. Néha jó forró vizes lavorba szoktam tenni a lábam, de amint kihűl és kiveszem,rögtön kezdődik előröl. Nyáron is mindig acélbetkós bakancsban jártam,mindenki hülyének nézett de közben végig olyan érzésem volt mintha jeges vízben lépkedtem volna. Szóval nem tudok mit kezdeni ezzel a helyzettel, most így télen mégrosszabb. 27F
2013. dec. 3. 21:02
 1/1 A kérdező kommentje:
Persze lehet mondani hogy akkor vegyem le a vastag zoknit,mert ugye biztos hogy az is szerepet játszik benne hogy nagyon beleizzad a lábam....de ha zokni nélkül vagyok,ugyanúgy ez történik,vizes lábnyomokat hagyok magam után a padlón.
2013. dec. 9. 13:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!