Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Virus vagy csak siman panik?...

Virus vagy csak siman panik? Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Tegnap a vacsoratol gyomorrontasom lett, vagyis csak kegyetlen hanyingerem volt. Reggelre elmult. Ma dietaztam, wgesz nap semmi bajom nem volt, de most estere megint jott a hanyinger es a hasam is megfajdult, vagyis olyan teli.. Tudni kell, higy rettegek a hanyastol/hanyingertol igy kicsit bennem volt a szorongas, hogy ne legyek megint rosszul.

Valamelyik nap olvastam egy olyan kerdest, hogy egy fiu rosszul volt egesz ejszaka es aludnia kellett volna, mert reggel suli de nem tudott (velem is ezvan most) es reggel hanyt. Es most tokre bepanikoltam, hogy biztos virus. Ugy felek.. Attol is, hogy elalszok es hanyasra kelek, de attol is, hogy csak szimplan hanyni fogok. Amugy ha letennenek elem most valami kajat tudnek enni tehat nem lenne az, hogy nem birom lenyelni ugyahogy jolesne. Most akkor csak panik cagy virzs?

2013. dec. 1. 23:06
 1/1 papagenou ***** válasza:
2013. dec. 6. 12:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!