Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Miért vagyok ilyen mostanában?

Miért vagyok ilyen mostanában?

Figyelt kérdés

Régebben 4-5 évvel ezelőtt mindig rendet tartottam magam körül, szerettem rendben élni, sosem volt bajom, ha takarítani kellett, mindennek megvolt a rendszere.

De azóta egyszerűen nem tudom, nem érdekel az egész, nem érdekel, hogy kosz van körülöttem, hogy a szobám tiszta mocsok, rendetlenség van, de sehol máshol sem a házban.

És nem azért mert lusta vagyok, hanem mert nem érdekel.

Miért van ez, van ennek valami oka, vagy csak szimplán idióta vagyok? Néha ha belegondolok, régen milyen volt, zavar, hogy most így vagyok, de alapjába véve, nem foglalkozom vele.

2009. nov. 21. 14:11
 1/2 anonim válasza:
Fú ez velem is így van. Általában mindent eltüntetek a fiókba, vagy az asztalon tornyosulnak a cuccok.Hetente 1 mindíg toöröltem a port, és prontoval átöröltem az asztlaom minden zeg-zugát.Am 1x festetük a szobát és a fólia alá becsurgott 1 kis higító, vagy mi és az kimarta az asztalomat.Mosta van itt 1 nagy folt, és azóta valahogy nincs olyan nagy kedvem rakodi.Ha már nagyom muszály akkor nekifogok. Meg aztán elég sokat ülök a net előtt is . Sok sikert
2009. nov. 21. 14:21
 2/2 anonim ***** válasza:
Velem is így van, azzal a különbséggel, hogy én a kezdetekkor is utáltam takarítani, mindig nyűgnek tartottam, volt olyan, hogy muter söpörte le az asztalt, polcot a szoba közepére, aztán onnan szedhettem fel mindent :D A hozzáállásom azóta se változott, a munkaleyemen se látszok ki a papírhalmok közül. Az elején beszólt egyszer kétszer a főnököm, de aztán belátta, a rend csak hátráltat ;) Kicsit poros, kicsit rendszertelen minden körülöttem, de én így érzem jól magam. Hogy idióta volnék? Nemhiszem. De az állandó rendrakás, kisecsettel pepecselés, prontózás marha nagy időpocsékolás szerintem :) Hozzáteszem, kizárólag a takarítással vagyok így.
2009. nov. 21. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!