Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Valaki tud segíteni?

Greznevics Zoltán kérdése:

Valaki tud segíteni?

Figyelt kérdés
Greznevics Zoltán vagyok Dublinban élek 36 éves vagyok. Lenne egy kérdésem. 2 évig éltem sanaxon és Frontinon. Most kaptam leszoktató tablettákat D5 és D2 tabletta formájában. Addig nem is volt gond. Most kb 3 hete nem szedem ezeket a szemeteket és irgalmatlan kínokat élek át. PL: Rendkívül nagy stessz, idegesség, szédülés, hányás, hasmenés, alvászavar, néha fázom hiába van meleg, totál ki vagyok nem tudom mit tegyek az orvosok nem segítenek. Azt mondják majd elmúlik de már nagyon a végét járom. Nm tudok normálisan vezetni, idegesítenek az emberek a zajok sokkal erősebbek mint korábban, totál szét vagyok esve ez nem is én vagyok, mellette így dolgozom mint biztonsági őr ha valaki valami rosszat csinál kiabál lop stb szétvet az ideg és legszivesebben szétverném a fejét. Mit tehetek meddig tart ez. Nagyon köszönöm mindenkinek a segítséget. Greznevics Zoltán
2013. nov. 28. 13:00
 1/4 anonim ***** válasza:
Elvonasi tunetek. Megis, mire szamitottal, mire irtak fel a leszoktato tablettat, amit gondolom magad feje utan hagytal el, mert valami ostoba 'joakarod' teletomte a fejedet azzal, hogy az szemet...
2013. nov. 28. 13:05
 2/4 A kérdező kommentje:
Nem a magam feje után hagytam abba. Az orvos mondta hogy ennyi. A sanaxot 2 év azért írta fel a doki mert nem tudtam aludni. De azt nem mondta hogy totálisan nem fogom tudni lerakni. Még soha nem voltam ennyire magam alatt. Kicsúszott a lábam alól a talaj.
2013. nov. 28. 13:14
 3/4 anonim ***** válasza:

Szemétnek szemét az összes gyógyszer, de ha nem akarod, hogy egyszer elszakadjon a cérna és beverd valaki fejét, mert Te nem követted a dokid utasítását, nem lesz mentség. Börtönbe kerülsz.

De ha vissza is bírod fogni magad, maradandó károk maradnak a szervezetedben/lelkedben ami lehet, hogy rosszabb, mint, hogy szeded azokat a szemeteket amiket utoljára felírt a doki.

25/N

2013. nov. 28. 13:16
 4/4 A kérdező kommentje:
DE HÁT Ő MONDTA HOGY HAGYJAM ABBA.
2013. nov. 28. 13:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!