Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Szoliztam ma és leégett a...

Szoliztam ma és leégett a bőröm. Rákvörös az arcom hámlik. Mit tegyek? 21/f

Figyelt kérdés

Befeküdtem szoliba ma 20 percre, fekvőbe 80w csövekkel. Volt arcbarnító is csak nem igazán tudtam hogy működik így 15 percet a max fokozaton töltöttem kb 8 fokozat közül :/

Ez reggel volt most meg tiszta rákvörös a pofám, hámlik a bőröm orromnál, szemem alatt.

2013. nov. 20. 22:18
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

eddig is sejtettem, hogy nem vagy egészen oké, de most már tuti.

A szüleid felképelhetnének, rád férne.

2013. nov. 23. 18:51
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Úgy látom neked hiányzik valami belül e fejedben,ezért csinálsz és beszélsz ekkora hülyeségeket. Fingom nincs,hogy ki vagy. Mit irigyelnék tőled? Az eszedet biztosan nem,mást meg nem is tudnék,mert nem ismerlek!
2013. nov. 23. 18:56
 23/24 anonim ***** válasza:
91%
Ha legközelebb ilyen szolis téma történik veled íme a tanácsom: a s e ggturkász kis b u z i b a á t o d az arcodra élvez és bedörzsizheted vele.
2013. nov. 23. 19:28
 24/24 A kérdező kommentje:
utolsó lepontoztalak!!
2013. nov. 23. 21:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!