Mi bajom van? úgy érzem egyre rosszabbul vagyok.
Figyelt kérdés
úgy kezdődött ez az egész,hogy elkaptam a calici vírust,azóta rettegek ettől a betegségtől, utána következett az,hogy féltem elmenni bárhova emberek közé mert úgy éreztem engem néz mindenki, folyton azon kattogok h mikor leszek rosszul és most tuti elkaptam a vírust beteg leszek,ma pedig sétáltam a városba ideges voltam nagyon (mindig az vagyok ha kell mennem valahova vagyis ha kilépek itthonról) hányingerem lett fájt a hasam gyenge voltam és úgy éreztem hogy elfogok ájulni. Elegem van egyre rosszabbul vagyok és ez kihat az egész életemre, nem merek elmenni dolgozni mert nem bírnák ki 1napot sehol, csak itthon érzem magam biztonságban. Ez valami betegség lehet?! 18/L2013. nov. 20. 18:49
1/3 anonim válasza:
igen mégpedig pszichés betegség. paranoia. Keress fel egy szakembert ö tud segiteni.
3/3 A kérdező kommentje:
köszönöm, ez biztos agorafóbia.
2013. nov. 21. 11:20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!