8. ba az orvosi vizsgálaton micsinálnak? :s plíz fontos! Hnap lesz. _.
Figyelt kérdés
na szóval. 8.os vagyok és lesz egy orvosi vizsgálat, már védőnői volt, és ott mérték a súlyt,vérnyomás,magasság,lúdtalp,szemedjóe..stb. Akkor az orvosin micsinálnak?v-v légyszi segítsetek.2013. nov. 17. 16:57
1/18 anonim válasza:
Minden helyen más. Nálunk pl vérnyomást sem mértek.
2/18 A kérdező kommentje:
jajj csak a pólót ne keljen levenni meg a nadrágot v-v félek ezt nem uszhatom meg v-v de tök szégyenlős vagyok o-o
2013. nov. 17. 17:00
3/18 anonim válasza:
Nálunk a nemiszervet megnézték.
Ja és ne hasznáj már ilyen idegesítő smileykat
4/18 A kérdező kommentje:
de komolyan..ha már válaszolsz egy kérdésre miért nem lehet normálisan? na m1 fontos úgy hogy akkor tessék nem használok "idegesítő" szmájlikat. Megteszi?
2013. nov. 17. 17:06
6/18 A kérdező kommentje:
lány :)
2013. nov. 17. 17:06
7/18 anonim válasza:
Nekünk anno azok voltak, amiket te felsoroltál + hallásvizsgálat, megnézték a gerincünket, meg a lábujjaink között.
Nemi szerveket soha nem vizsgáltak az én iskoláimban, és mástól sem hallottam ilyenről.
8/18 anonim válasza:
hát akkor tudok segíteni. Magasságot, súlyt, vérnyomást, és mellbőséget mérnek (ezért lekell venni a pólót, mást nem kell csak a pólót)+megnézik a szemedet meg a gerincedet asszem annál is fontos volt h ne legyen rajtad póló.
9/18 A kérdező kommentje:
de ilyesmiket már mértek a védőnőin:\ és megkérdeztük az ofót ő meg azt mondta ez más lesz, mert ezt az orvos csinálja.
2013. nov. 17. 17:11
10/18 anonim válasza:
Milyen vizsgálatra gondolsz pontosan, hogy lesz? Gondolom elképzelted már, hogy mit nem szeretnél, mert látom az írásodon, hogy félsz.
Részletezd egy kicsit, hátha meg tudlak nyugtatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!