Állandó fáradékonyság, aluszékonyság, hajhullás. Mire utalhatnak ezek? Pedig direkt már azt csinálom, hogy lefekszek sokkal hamarabb és alszok 9-10 órákat.
Figyelt kérdés
Összefüggésben lehet azzal, hogy teljesen megváltozott az értékrendem, jóformán nem érdekel semmi sem, felbomlott minden rendszer az életemben és csak élek egyik napról a másikra, céltalanul. Régen nagyon odafigyeltem a sulira, már az sem érdekel, átrakom reggel a mai könyveket a táskába, alig tanulok, pedig régen nagyon jó átlagom volt és versenyekre jártam. Egyszerűen mintha kicseréltek volna.
1000 mg-os C-vitamint szedek mindennap.
16/l
2009. nov. 18. 06:29
1/2 anonim válasza:
Szerintem vashiányod van, vagy valamilyan nyomelem hiány. Vegyél a patikában valamilyen nyomelem készítményt, esetleg olyant amiben vitaminok is vannak és szedd. Vagy a DM-ben lehet kapni kifejezetten vastablettát és nem drága, esetleg próbáld ki. De ha biztosra akarsz menni, menj el a körzetihez és kérj egy teljes vérképet, abból kiderül, hogy vashiányos vagy-e.
2/2 anonim válasza:
ennek millió oka lehet - nálam pl. a pajzsmirigy alulműködése okozta mindezt.
menj el házidokihoz, aki elküld majd vér- és vizeletvizsgálatra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!