Cement55 kérdése:
Ha nagyon kell szarnom és visszatartom. Akkor miért kezd bizseregni és zsibbadni a lábam?
Figyelt kérdés
2013. nov. 9. 16:47
3/6 wirslee válasza:
Az azért van, mert a székletben olyan anyagok vannak amik, ha felszívódnak a végbeleden keresztül a véredbe és lemegy a lábadba és elzsibbasztja de ha túl sokáig nagyon kell szarnod vigyázz vele mert ha túl sokáig tartod vissza annyira elzsibbadhat a lábad hogy összefoshatod magad vagy akár rá is mehet az agyadra is és el is ájulhatsz!!!
4/6 anonim válasza:
azért, mert a segglyuk-záró izomcsoportod részben a seggizmod. ha azt feszíted folyamatosan, elszorítja a lábaidba menő fő ütőereket.
ne tartsd vissza.
5/6 Váradi Attiláné válasza:
wirslee válasza:Agyon röhögtem magamat.
A székletben levő méreg anyagok szerintem bekerülnek a vérkeringésbe és nincs elég oxigén a vérben.
6/6 anonim válasza:
Én még nem vettem észre ilyet. Ha visszatartom, nekem teljesen el is múlik az inger jó pár órára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!