S. O. S! Tegnap este kicsit felöntöttem a garatra, hogyan lehetne helyrejönni?
Figyelt kérdés
3 db O,75 l-es bort ittam meg,nemrég keltem fel,de iszonyúan fáj a fejem,és hányok is.Ráadásul este hívtak is egy buliba,nem szeretném kihagyni.Mit kell ilyenkor csinálni,van rá valami gyógymód?2013. nov. 9. 15:39
1/7 anonim válasza:
Sok folyadék,ha lehet gyümölcs vagy gyümölcslé,valami sós könnyen emészhető(pl.ropi), pihenés és vegyél be nyugodtan fájdalomcsillapítót.
2/7 anonim válasza:
Már nem vagy részeg, úgyhogy nincs. Várd meg amíg a szervezeted regenerálódik, ez időbe telik. De egyébként ha elkezdesz inni, hamar elmúlik a fájdalom.
3/7 anonim válasza:
A másnapossáhot az okozza,hogy a szervezet kiszárad,ezzel együtt veszít a só,nyomelem készletéből is. Ezért kell azt tenni,amit először írtam.
4/7 anonim válasza:
Ez még akár igaz is lehetne, de a kérdező menni akar bulizni, és annyi idő alatt semmilyen nyomelem nem szívódik fel a szervezetében. Ráadásul a levertségen és depresszión nem segít, csakúgy a gyomorfájdalmon, hasmenésen.
5/7 anonim válasza:
Hasmenése is van? Neked írt külön? Bocs,nem tudtam.
6/7 A kérdező kommentje:
nincsen hasmenésem csak a fejem fáj és hányingerem is van,de senkinek sem írtam külön
2013. nov. 9. 17:44
7/7 anonim válasza:
Gondoltam. Tedd,amit írtam és jobban leszel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!