Tündi0427 kérdése:
A béta blokkolók mennyire viszik le a pulzust? Pánikbeteg vagyok, de alapból is 80 - 120 között mozog a pulzusom. Elmondom,1685 cm vagyok, és sajna 80 kiló. Sürgősségi belgyógyászat látott, szerdán szív UH!
Figyelt kérdés
Kérdésem... a belgyógyász írt fel Concor 5 mg - os béta blokkolót, de nem merem bevenni, mert azt mondták többen is, hogy akkor lemehet akár 40 - re is a pulzusom... a vérnyomásom tökéletes, 120/70 körüli... mit tegyek?! Valóban leviszi a pulzust ennyire? Egy felet kéne szednem... szedek napi 3*0.5 mg Rivotrilt a pánikbetegség miatt...2013. okt. 28. 16:45
11/12 anonim válasza:
#9 A vérnyomáscsökkentők a gyógyszerváltás elején okozhatnak ilyen tüneteket a vérnyomás hirtelen esése miatt! Ezt a betegtájékoztatóban is írják. De ez többnyire nem tartós tünet. Ettől függetlenül sztem a dokid hülye volt, hogy nem fokozatosan állított rá - ez is benne van a betegtájékoztatóban, többnyire csak így szabad csinálni. Ha azonban a kisebb adag is kellően beállítja a vérnyomásod, akkor szerintem maradj annál. De mindenképp ellenőrizd.
12/12 anonim válasza:
Mindenki olvassa el,amit a 8-as válaszban írtak!Teljesen igaz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!