Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Mi lehetett ez a bőröm alatt?

Mi lehetett ez a bőröm alatt?

Figyelt kérdés

Pár napja az ágyékomon keletkezett egy nagy, igen fájdalmas és gennyedző duzzanat, amit először szőrtüszőgyulladásnak véltem. Aztán több nap nyomkodás után most kijött egy kb.3-4 mm-es kemény, gömb alakú fekete kőszerűség és egy nagy lyuk van most a helyén.

Talán valami bőrrákkezdemény lesz ez?

2013. okt. 25. 19:35
 1/4 anonim ***** válasza:
Ezt bőrgyógyásztól kérdezd! Viszont ne gondolj rögtön a legrosszabbra!
2013. okt. 26. 06:43
 2/4 anonim ***** válasza:
Lehetett az szőrtüszőgyulladás ami végül tályog lett. Nekem is volt csak nekem magától nem fakadt ki. Sebészeten meg vágta az orvos minden érzéstelenítő minden nélkül, és ki nyomta belőle a véres gennyes váladékot. Nekem is egy nagy lyuk maradt, egy kis gumi szerű kis csíkot nyomott a lyukba mert ez a tályog újra meg tud telni ezért folyamatosan alulról kell össze nőni, ezért nem volt szabad hagyni hogy a bőr össze nőjön felül. Naponta jártam kötözésre és a kis szalag cseréjére. Fájdalmas egy hónap volt. Érdemes lenne neked is holnap el menni a sebészetre és megmutatni.
2013. okt. 27. 12:33
 3/4 A kérdező kommentje:
Hú az nagyon gáz lehetett, hogy érzéstelenítés nélkül vágták fel neked. Hasonló eset volt nekem is pár éve, a farokcsontomnál egy ilyen tályogos ciszta alakult ki, kegyetlenül fájt, nemhogy ülni, még járni is alig tudtam. Aztán kórházban, altatásban vágták fel kb. 5 cm hosszan, a vágást széthúzva még a csont is látszott. Fél év alatt gyógyult be teljesen, és minden nap ki kellett tisztítani.
2013. okt. 27. 19:46
 4/4 anonim ***** válasza:
Azért csinálták érzéstelenítő nélkül mert olyan gyulladásba volt, hogyha be adja az érzéstelenítőt nem hatott volna semmit.
2013. okt. 27. 19:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!