A jobb labam terdtol lefele el van zsibbadva, Ra tudok allni mozgatni tudom, de mikor tapintom akkor erzem hogy zsibbadt. Mi a teendo vagy mi az oka?
Figyelt kérdés
2009. nov. 12. 18:25
1/8 anonim válasza:
Ha nem ülted el valahogy, akkor akár vérrög is lehet az oka. :S
2/8 A kérdező kommentje:
Nem szoktam elulni. Furcs erzes amikor megtapintom a jobb labamat amit ugy erzek mintha zsibbadt lenne a bal labammal szemben. Az erdekes az hopgy ez is csak terdtol lefele es a kulso felen erzekelheto. Hova kell fordulnom?
2009. nov. 12. 18:33
3/8 anonim válasza:
Én a helyedben egy kicsit próbálnám masszírozni, de sajnos nem vagyok orvos, úgyhogy biztosat nem tudok mondani. Mióta zsibbad egyáltalán?
Ha nem múlik, akkor én valszeg elmennék az ügyeletre.
4/8 A kérdező kommentje:
Kb. egy hete vettem eszre. Masszirozgatom, es az az erdekes hogy nem faj csak zavar amikor megtapintom.
2009. nov. 12. 18:42
5/8 anonim válasza:
1 hete? Az azért már elég sok idő... Mondjuk sok más is lehet még, nem csak vérrög. Lehet, hogy csak becsípődött valami. De én biztos elmennék orvoshoz, mondjuk holnap.
6/8 A kérdező kommentje:
kosz szepen. elmegyek a haziorvoshoz igaz mar elore felek.
2009. nov. 12. 18:56
7/8 anonim válasza:
Feltétlenül menj el orvoshoz,ne játsz ilyesmivel!!Nem fénye a bőröd azon a területen?Mert akkor akár trombózis is lehet!Muszáj megnézetned!!!
8/8 anonim válasza:
Na mi a helyzet? Voltál orvosnál?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!