Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » A 7. év vége nagyon rosszul...

A 7. év vége nagyon rosszul végződött, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Év vége felé az osztálytársnőimmel sokat vitatkoztunk. Az iskola utolsó napján verekedtünk egy nagyot, anyum is bejött a suliba, habár a tanárnő nem tudott anyummal foglalkozni, mert készültünk a ballagtatásra. Utolsó napon, még az a fiú, aki tetszett nekem, az is csúfolt. A szünetben sem vagyok nyugodt, minden este az osztályomról álmodok, hogy verekedünk, ráadásul fogyok is lefelé, ma reggelre fél kilót folytam egyik napról a másikra. 5. osztályba kerültem át abba a suliba, mert az előző suliba is megvertek engem mindig. Nem tudom miért van ez, lehet hogy irigyelnek, nemtudom, de nem értem hogy miért utál mindenki, mert én mindenkihez mindig is kedves voltam. Jó lett volna, ha már én ballagtam volna. Minden nap azon idegeskedek, mi lesz, ha ujra elkezdődik a suli.
2008. júl. 7. 10:30
 1/3 anonim ***** válasza:
94%

ez egy normális érzés ennyi idösen. semmi baj veled. ilyenkor nehéz elfogandod másokat nehéz másokkal elfogadtatnod magad.

állandó érzelmi kitöréseid vannak. lehet valaki jó indulatbol mondt valamit te egyböl ugrasz. állandó érzelmi kitörések.

most mondhatod de nekem nem. de igen is neked is ez van csak éppen ezek az érzelmi kitörések miatt nem érzed.

veszekedsz mindenkivel akivel nem is kéne, mindig úgy érzed téged nem értenek meg.

sajna el kell keserítselek ez még majdnem 18 éves korodik el fog tartani. az egész tini korodat így fogod megélni, néha repdesel néha meg úgy érzed mindenki utál.

és mivel az osztálytársaid is így éreznek így még nehezebb a dolog.

ezt a pubertánskori hormonok okozzák, hogy felnösz ami jó pár évig eltart. onnan tol hogy megjön az ember elsö havija beindulnak ezerrel a hormonok és kb 18 éves koráig meg sem állnak. a baj a fiuk álltalában lasabban nönek, a lányok komolyabban vesznek mindent. fiuk kb 3 évvel vissza maradottabbak lelkileg. míg ök még autot tologatnak a lányok már szemet vetnek rájuk, míg a lányoknak cicije nö ök max a cigit próbálják ki. ilyenkor sokszor ciki a lány közelébe is menni.

szóval teljesen rendbe vagy.

2008. júl. 7. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Már bocsi, de én az osztálytársaimra soha nem mondtam 1 rossz szót sem. Esetleg csak otthon mérgeskedek néha magamban. Mensesem meg még nincs.
2008. júl. 7. 11:15
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Min vitatkoztatok, mi az amiért nem fogadnak el? Miért csúfolnak? Miért irigykednek? És a többi... ezeken gondolkodj el, valamit biztos hogy rosszul csinálsz, csak úgy ha nem bántanak valakit ha semmi gond nincs vele. Én 4szer kerültem át másik iskolába, sehol nem volt gondom azon kívül hogy kurvának neveztek mert fiúkkal barátkoztam és nem a lányokkal. De az ilyenekkel szóba sem álltam csak kiröhögtem, és abbahagyták utána mert látták hogy nem érnek vele semmit.
2008. júl. 7. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!