Lehet hogy ínhüvelygyulladás?
nyáron észrevettem, hogy a kézfejemen van egy görcs, ami fáj.eleinte nem foglalkoztam vele, de amikor rosszabb lett,elmentem a háziorvoshoz.azt mondta hogy megerőltettem,adott egy krémet,amitől el kellett volna múlnia.idővel a fájdalom megszűnt, de a görcs ottmaradt.most pedig pár hete megint elkezdett fájni, sőt a görcs is növekedett.ma voltam orvosnál,és beleszúrt vmi injekciót, amitől el kéne múlnia, de azt mondta, hogy ezt sokszor ki szokták műteni.sajnos a szuritól rosszul lettem, ezért nem igazán figyeltem arra,amit mondott, pont a lényeget nem értettem, a "betegség" nevét.nem is kérdeztem rá,azon voltam,hogy ne ájuljak el./sajnos az ilyenekre mindig így reagálok/.mióta megkaptam a szurit, az egész karom fáj,az ujjaimtól a vállamig.miért van ez?annyi mindent olvastam a neten,nem tudom lehet-e hinni nekik.
mit gondoltok róla?
köszi hogy végigolvastátok:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!