Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hogy a g_cibe ne legyek...

Hogy a g_cibe ne legyek minden télen náthás?

Figyelt kérdés

Szedek vitamint, c vitamint +, sportolok és jó felöltözök!

Akkor mi a f_szért vagyok mindig télen náthás?

Mit tegyek ellene?

2013. okt. 8. 18:21
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
béres csepp. vagy kezdj el salátákat enni.
2013. okt. 8. 18:28
 2/11 A kérdező kommentje:

Salátát? EZ most komoly?

Az meg minek? Mire jó az?

Csak legyengülnék.

2013. okt. 8. 18:53
 3/11 anonim ***** válasza:
A sima C-vitamin és táplálékkiegészítő tabletták nem tudnak közel se olyan jól felszívódni a szervezetben mint a szerves tápanyag.Ezért remek dolog ha salátákat nem is szereted kiegészíteni az étrended savanyúságokkal és befőttekkel télen.De a savanyúság nagyon jó legyen az bármilyen zöldség amit szeretsz(cékla,uborka,káposzta stb.)És a hagyma kiváló (fok,vörös,lila stb.) nyersen a legjobb szendvicsbe.Nekem a hagyma nagyon bevált.
2013. okt. 8. 19:04
 4/11 A kérdező kommentje:
Én úgy hallottam, hogy a mostani zöldségek gyümölcsök alig tartalmaznak vitamint.
2013. okt. 8. 19:10
 5/11 anonim ***** válasza:

Jól halottad kb 40-60% kevesebb a tápanyagértékük mint 50éve a zöldségeknek gyümölcsöknek.Ezért remek dolog a savanyítás (bár nyilván sok boltban kapható termék gyors savanyított,tartósítószerezett) mert ad a zöldséghez sok plusz tápanyagot amiket az tápanyag átalakulása során képeztek a baktériumok,gombák.

A hagyma még így is nagyon hatásos nyersen.

Mivel sportolsz is ezért érdemes odafigyelni ezekre,de ez se garancia hogy nem leszel náthás viszont jelentősen lerövidítheti a betegséget és a megfázás tünetei is drasztikusabban kisebb mértékben jelentkeznek.

2013. okt. 8. 19:26
 6/11 A kérdező kommentje:
Oké értem. Köszönöm!
2013. okt. 8. 19:49
 7/11 Vörösnefelejcs ***** válasza:
Ha vasat is szedsz, akkor beteg leszel. A baktériumok is imádják a vasat.
2013. okt. 22. 18:54
 8/11 A kérdező kommentje:
Még jó, hogy a náthát nem baktérium okozza!
2013. okt. 22. 19:48
 9/11 Vörösnefelejcs ***** válasza:

Még jó.

"A vírusos eredetű nátha általában hét-tíz nap alatt múlik el, ha azonban a nátha bakteriális eredetű, vagy a nem megfelelő kezelés miatt bakteriális felülfertőzést szedünk össze, olyan szövődmények alakulhatnak ki, mint az arcüreggyulladás, a légcső- vagy hörghurut illetve a tüdőgyulladás, amelyekből sokkal hosszabb ideig tart a felgyógyulás."

2013. okt. 23. 07:30
 10/11 A kérdező kommentje:

:)

Nekem akkor sem volt ilyenem, bármennyire is erőlködsz!

2013. okt. 23. 13:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!