Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Idegességtől lehetek lázas?

Idegességtől lehetek lázas?

Figyelt kérdés
Ha valakivel beszélek neten (egy olyan személy akibe szerelmes voltam és folyton ideges leszek ha vele beszélek) elkezdek remegni, fázni, reszketni, viszont most már gyakran ugy érzem, lázas is vagyok... ez természetes? vagy menjek orvoshoz?
2008. júl. 3. 20:45
 1/3 A kérdező kommentje:
legalábbis 37,9 .... az már majdnem láz ha jól tudom
2008. júl. 3. 20:52
 2/3 anonim ***** válasza:
Be lehet lázasodni.Én még nagyon régen volt egy rémálmom.Egész nap azon a hülye álmon rágódtam meg beidegesedtem annyira hogy a suliban teljesen belázasodtam.
2008. júl. 3. 22:38
 3/3 anonim ***** válasza:

Szia

Igen vannak pszichoszomatikus betegségek, amik megnyilvánulnak testi tünetként.Mivel, a stessz, már eleve emeli a hőmérsékletet, így elképzelhető, hogy lázas is lehetsz.Sok hormonális folyamat zajlódik le ilyenkor a szervezetben.Hőemelkedés, egyébként, ill ,láz, lehet, még tartós testmozgás, stressz, hormonális ok, betegség, izgató szerek hatásásra.De mivel írtad, hogy mikor jelentkezik, ezért igen lehet, lehetsz lázas, mert erős izgalmi állapotban vagy, és nem tudatosan reagál a szervezet.ez egyébként alkati tényező is, ami túlságosan érzékeny jellemre utal.Erre nehéz gyógyszert szedni, mert ezt valójában szervezetnek kellene kontrollálnia.Nyugodt környezet, és a stressz elkerülése, ill, hatásainak csökkentése.

2008. júl. 4. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!