Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Piros, kemény, kiütés szerű...

Piros, kemény, kiütés szerű gumók a lábom? Mi lehet ez?

Figyelt kérdés
A barátomnak már egy ideje kijött a bokáján egy kisebb (kb fél cm átmérőjű) gumó. Sötét piros színe van és olyan mint egy durvább szúnyog csípés, csak éppen ennek kemény a felülete, mint a bőrkeményedés. Kicsit néha hámlik is. Aztán most egy hónap alatt kijött neki még egy a combján hátul és egy hete egy másik. Már régóta mondtam neki ígyis, hogy mindenképp menjen el orvoshoz vele, de eddig nem igazán volt rá ideje mert sokat dolgozott. Most azonban már őt is frusztrálja a dolog így jövőhéten mindenképp elmegy. Szerintetek ez mi lehet? Allergia nem hinném, mert teljesen kemény a teteje, de nem is múlik. Lehet, hogy valami belső szervi dologgal lenne összefüggésben? Sokat nézelődtem a neten, de nem jöttem rá, hogy mitől lehet...

2013. szept. 21. 15:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!