Az alkoholos kezfertotlenitok hasznosak? Eltavolitjak a bakteriumokat a kezunkrol?
Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 12:19
1/8 anonim válasza:
Igen hasznosak, de nem szabad őket túlzásba vinni, mert olyan baktériumokat is eltávolít, amik kellenek a bőr normál működéséhez.
2/8 anonim válasza:
hacsak nem vagy sebész, akkor semmi szükséged nincs ilyesmire.
nem kell bedőlni a reklámoknak.
a kézmosó bőven megteszi!
3/8 A kérdező kommentje:
Hat szerintem tomegkozlekedes hasznalata utan azert jo ha van az ember fianal...
2013. szept. 18. 12:45
4/8 anonim válasza:
és a kezed olyan lesz mint a rinocérosz bőre. Talán elég lesz egy alapos szappanos kézmosás. Az alkohol nagyon szárít és nem is biztos, hogy a bő vizes lemosást pótolja
5/8 anonim válasza:
te tudod. de régebb óta van tömegközlekedés, mint ahogy kitalálták az alkoholos cuccok terjesztését.
nem szabad túlzásba esni.
van egy ismerősöm. az még a fülét is fújkodta valamivel, mert ilyet is lehet kapni.
aztán olyan fül gyulladást szedett össze, hogy több hónapig kezelték.
6/8 anonim válasza:
A tömegközelekedés után pont elég lenne a szappanos víz. Én kórházban dolgozok beteg gyerekek között, nah oda kell.
7/8 anonim válasza:
Az a baj, hogy pl a suliban a legritkább esetben van szappan, leginkább sosincs, és mikor ugyanazt a kapaszkodót fogdosom, mint a hajléktalanok, akkor engem megnyugtat, hogy valamit azért mégiscsak használtam, mielőtt törölgetem magam a wc-n... De az tény, hogyha sokat használtam, abnormálisan sok kézkrém is fogyott esténként. Most már inkább csak akkor használom ha nagyon muszáj, meg van nálam nedves törlőkendő, az legalább nem szárít :)
8/8 anonim válasza:
Nincs neked fóbiád? Aki állandóan attól fél, hogy fertőzést kap? Igaza van az előttem szólónak, hogy elég egy vizes törlő kendő. Pl. olyan amivel a baba popsiját törlik. Az ember bár mit megfoghat, bőrön keresztül szinte sose kap fertőzést, ha csak nem szopogatod az ujjaidat. Nem tudom elképzelni, hogy suliba ne lenne víz, amivel megmosod a kezedet. hordj magaddal pici szappant. De azt hiszem ez inkább fóbia, félelem a fertőzéstől
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!