Mit tegyek? Nagyon rosszul vagyok! 16/L
Figyelt kérdés
2 hete vasárnap kellett beköltözni koleszba. Az idegességtől akkor egész este egy szemhunyásnyit nem aludtam és azóta minden egyes nap hajnalban megébredek és nem tudok visszaaludni! Délelőtt suliban fáj a fejem, szédülök, nem bírok koncentrálni, tanulni sem! Meg időnként hasmenésem van! Lepörögnek előttem régi események, idegroncs vagyok! Nem javul azóta semmit, úgyérzem semmit nem ér az életem! Közbe meg sajnálom hogy ilyentől a napjaimat, mostmár heteimet! Régebben könnyebben kikeveredtem bármiből!2013. szept. 17. 15:53
1/4 anonim válasza:
stressz ... lazíts, senki nem halt még bele a koleszba
2/4 anonim válasza:
Mik a lehetőségeid váltásra? Régi eseményekről beszélsz, ez mit takar?
A kolesz milyen környezet számodra? Társak, hely, szabadidő?
Ha ez heteknél tovább tart, keress pszichiátert, nem éri meg az egészséged kockáztatni. Megtanulsz újra aludni és a szorongásoddal, esetleges depresszióddal is lehet kezdeni valamit.
3/4 anonim válasza:
Ha ennyire kiborít , akkor beszélj a szüleiddel, nem tudom hány éves vagy, de albérletről lehetne szó???
4/4 A kérdező kommentje:
Teljesen ki vagyok borulva! Ha nincs elég bajom jön egy másik! Anyáék is rátesznek egy lapáttal! Nem tudnak megnyugtatni, hanem még jobban felidesítenek!
2013. szept. 21. 20:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!