Lefolyt a torkomon a nasonex orrspray es most faj a torkom. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2013. szept. 16. 13:53
1/10 anonim válasza:
Semmit. igyál egy pohár vizet és felejtsd el :-)
2/10 A kérdező kommentje:
Tegnap este ota all fenn ez a szituacio, es azota eleg sok mindent ittam...
2013. szept. 16. 13:57
3/10 anonim válasza:
Minden orrspray lefolyik a torkon, nem lesz tőle semmi bajod, igyál valamit és ne parázz.
4/10 A kérdező kommentje:
Akkor megfaztam?
2013. szept. 16. 13:59
5/10 anonim válasza:
Lehet mellékhatás is, ott van a gyógyszer lleírásában:
A kortikoszteroid-tartalmú orrspray (pl. Nasonex orrspray) alkalmazása során fejfájás, tüsszögés, orrvérzés, orr- vagy torokfájás jelentkezhet mellékhatásként.
Ritkán előfordulhat azonnali túlérzékenységi reakció a készítmény alkalmazását követően.
"Nagyon ritkán a reakció súlyos lehet. Ha zihál, vagy légzési rendellenességet észlel, nyelési nehezítettséget vagy egyes testrészek (elsősorban arc, száj, nyelv, kezek) hirtelen vizenyőjét észleli, azonnal tájékoztassa kezelőorvosát."
Menj el az orvoshoz aki felírta, lehet, hogy más szert kell használnod.
6/10 anonim válasza:
Mire használod? Nem tudod helyettesíteni sós orröblítéssel, annak nincs mellékhatása és a torokfájásra is jó.
7/10 A kérdező kommentje:
Ri
2013. szept. 16. 15:23
8/10 A kérdező kommentje:
Rinitiszre hasznalom. Reggel en is olvastam a betegtajekoztatot, csak most elbizonytalanitottak a valaszadok. Holnapn megyek orvoshoz, remelem csak a szer miatt van es nem pedig azert mert megfaztam.
2013. szept. 16. 15:24
9/10 A kérdező kommentje:
Ha abban az idopontban nem tudok elmenni amikor haziorvosom rendel akkor mehetek ugyeletre is?
2013. szept. 17. 06:25
10/10 anonim válasza:
Ügyeletre csak nagyon sürgős esetben szabad menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!