Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Lefolyt a torkomon a nasonex...

Lefolyt a torkomon a nasonex orrspray es most faj a torkom. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

2013. szept. 16. 13:53
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmit. igyál egy pohár vizet és felejtsd el :-)
2013. szept. 16. 13:55
 2/10 A kérdező kommentje:
Tegnap este ota all fenn ez a szituacio, es azota eleg sok mindent ittam...
2013. szept. 16. 13:57
 3/10 anonim ***** válasza:
Minden orrspray lefolyik a torkon, nem lesz tőle semmi bajod, igyál valamit és ne parázz.
2013. szept. 16. 13:57
 4/10 A kérdező kommentje:
Akkor megfaztam?
2013. szept. 16. 13:59
 5/10 anonim ***** válasza:

Lehet mellékhatás is, ott van a gyógyszer lleírásában:

A kortikoszteroid-tartalmú orrspray (pl. Nasonex orrspray) alkalmazása során fejfájás, tüsszögés, orrvérzés, orr- vagy torokfájás jelentkezhet mellékhatásként.

Ritkán előfordulhat azonnali túlérzékenységi reakció a készítmény alkalmazását követően.

"Nagyon ritkán a reakció súlyos lehet. Ha zihál, vagy légzési rendellenességet észlel, nyelési nehezítettséget vagy egyes testrészek (elsősorban arc, száj, nyelv, kezek) hirtelen vizenyőjét észleli, azonnal tájékoztassa kezelőorvosát."

[link]

Menj el az orvoshoz aki felírta, lehet, hogy más szert kell használnod.

2013. szept. 16. 14:38
 6/10 anonim ***** válasza:
Mire használod? Nem tudod helyettesíteni sós orröblítéssel, annak nincs mellékhatása és a torokfájásra is jó.
2013. szept. 16. 14:52
 7/10 A kérdező kommentje:
Ri
2013. szept. 16. 15:23
 8/10 A kérdező kommentje:
Rinitiszre hasznalom. Reggel en is olvastam a betegtajekoztatot, csak most elbizonytalanitottak a valaszadok. Holnapn megyek orvoshoz, remelem csak a szer miatt van es nem pedig azert mert megfaztam.
2013. szept. 16. 15:24
 9/10 A kérdező kommentje:
Ha abban az idopontban nem tudok elmenni amikor haziorvosom rendel akkor mehetek ugyeletre is?
2013. szept. 17. 06:25
 10/10 anonim ***** válasza:
Ügyeletre csak nagyon sürgős esetben szabad menni.
2013. szept. 17. 07:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!