Akkor hogy is van ez? H1N1-ről egy cikk, olvassátok!
Akkor most aki egészségesen él, sportol-gyümölcsöt eszik minden nap-vitaminokat szed, az ha elkapja a vírust kalap-kabát?!?!
nem értem.....
23/L
Most mit írjak? Az egyik nap még azt olvasom, hogy a vakcinát nem szabad beadni(elvileg orvosok véleménye szerint), a másik nap pedig azt, hogy biztonságos és adjam be rögtön(szintén orvosok szerint).
Szóvaal érthető, ha a helyzet nem átlátható.
Az egész cikkből egyértelműen az derül ki,h minden korosztály érintett és oltassa be magát!
Senki sem védett ez ellen...nagyon nagy pénz van ennek a hátterében! Sztem ez az egész fel van fújva,ugyanis nézzük csak meg
Ukrajna lakossága jelenleg 46millió fő,ebből 255ezren betegedtek meg és 67en haltak meg
46millió 1%-a 460ezer,akkor most hova ez a nagy riogatás???
erről már eddigis tudtunk h a fiatalabb korosztály a veszélyeztetett. de az amit az elején írnak, az egyenesen vicc. hogy az erősebb szervezetűekre veszélyes. szánalmas amit csinálnak ekörül az influenza körül. beetetnek mindennel, csakhogy megfedd a vakcinájukat. komolyan ezmár vicc. és ezt benyeli vki egyáltalán????? ti nemlátjátok h a média eccerűen mindent megpróbál, mindenféle agymenéseket kreál csakhogy fogyjon az oltóanyag????? főleg hogy nemeccer mondták már, hogy az oltóanyag egyáltalán nm érte el a várt eladási szintet. annyira egyértelmű h miért csinálják ezt az egészet. és vannak, akik ezeket beis veszik.
én már nemis azért nm adatom be, mert félek, hanem azért nem, mert az agyamra ment a felhajtás ekörül, meghogy ekkora baromságokkal akarnak beetetni, hát nem....én nemfogok beállni azok közé, akik ezt beveszik. rohadtul nemkellett volna ekkora felhajtást csinálni. eléglett volna ha megcsinálják az oltóanyagot, bejelentik h kész, mindenkinek küldenek vmi felvilágosító szórólapot mondjuk és ENNYI!!!!! ők cseszték el. mindennap más információk a tv-ben, kamu képek ántsz úrról amint beadatja (?!) a védőoltást, téves híresztelések ukrajnáról, nem egyértelmű információk a meghaltakról....eccerűen sunyulnak, felfújják, eröltetik....kikéne rúgni a PR-ost, mert ezt nagyon elcseszték....régebben nemvolt ekkora felhajtás a védőoltások körében, nemvolt ennyire erőszakos a kampányolás, és több ember adatta be magának az oltásokat, és nemis keltett ekkora felháborodást.
viszont jó hír h az embereknek nyílik fel a szeme, hogy a rohadt média egy manipulatív szenny, az embereket pedig dróton akarják rángatni...jó h ezt már egyre többen veszik észre.
a kérdezőnek: ne higyj ezeknek a baromságoknak....az origo olyna mint az rtlklub. hazudik, és ellentétes infókat közöl. nemfogsz belehalni ha gyümölcsöket eszel. gondolj egy sima betegségre, ugyanolyan azis, mint ez a h1n1. ha erős vagy legyűrőd, ha sok gyümölcsöt eszel, az segít. minden orvos ezmellett van, és őket legalább nem fizették, h ezt mondják....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!