Hasmenésem van, de más mint eddig?
Tegnap itthon sok süti volt,és hát szeretem is. Soha nem voltam túl nagy sütis,de azért 4-5 szelet szerintem belefér.
Na,máskor megeszek 2x ennyi sütit,és semmi bajom nincs,tegnap meg ettem 4-5 szelet citromos krémest.
Életembe eddig mondjuk 4x volt hasmenésem,alapból (sajnos!) 4-5 naponta megyek Wc-re.Gondolom mondanom sem kell,hogy a poklok poklát élem meg.
Ma reggel 3 részletbe kis is jött az összes anyag,azóta folyton csak büfögök,ami egyébként nekem "jobb" közértet biztosít,most meg olyan semmittelen hányás íze van,a gyomrom is jobban fáj tőle. :( :(
Az alhasam+köldököm fele meg folyton csikorog,"bugyborékol",és a legújabb,hogy valami vízszerű széklet jön ki,és tudom,hogy ciki,de pont elég ahhoz,hogy már az 5. alsóneműm cseréljem. :(
Vettem már be Lopediumot,egy órája,már hatni kéne,de csak rosszabb. :(
A problémát fokozza,hogy nem tudok ugye enni,mert a büfögés miatt nem bírok még pirítósra nézni se.És ha éhes vagyok,fáj a fejem.
Nem vagyok sokat beteg,sőőt..szinte nem is.
De 3 dolog van,amit nem tudok elviselni:hasmenés,hányinger,fejfájás... Na,most az első kettő már megvan,de ha nem eszek,lassan fájni fog a fejem is.
+ Rohadtul bűntudatom van,hogy már 6. nap nem mentem suliba,pedig van olyan év,amikor csak 10-12 óra hiányzásom van.. :( :(
Valami tanács ebben a lehetetlen helyzetben? :( :(
Bocs,egy picit hosszú lett..
15/L
Sajnos én is erre gyanakszom,hisz mint írom,nincs gyakran hasmenésem. :( :( Az ágy láttán már rosszul vagyok,meg hát mint mondtam,éhes is vagyok,viszont ezek az undorító ízű büfögések minden étvágyam elveszik. :( :( Semmi innivaló se esik jól. :( Széntablettánk nincs.
Jelenleg nem hánytam,mert nincs mit,de nagyon rossz a gyomrom is,a hasam is. :(
Nem érzem,hogy lázas lennék,sajnos csak digi hőmérő van,az meg szart se ér. :(
De azért megmérem.
Ti próbálkoznátok pirítóssal??
Köszi,de inkább nem eszem egyenlőre,mert ha egyszer hányok,akkor aztán semmi se segít sajnos...Akkor addig jön a cucc,amíg van bennem. :( :(
Ritkán vagyok beteg,ezért elégé rosszul reagálok ezekre a dolgokra. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!