Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Hasmenésem van, de más mint...

Hasmenésem van, de más mint eddig?

Figyelt kérdés

Tegnap itthon sok süti volt,és hát szeretem is. Soha nem voltam túl nagy sütis,de azért 4-5 szelet szerintem belefér.

Na,máskor megeszek 2x ennyi sütit,és semmi bajom nincs,tegnap meg ettem 4-5 szelet citromos krémest.

Életembe eddig mondjuk 4x volt hasmenésem,alapból (sajnos!) 4-5 naponta megyek Wc-re.Gondolom mondanom sem kell,hogy a poklok poklát élem meg.

Ma reggel 3 részletbe kis is jött az összes anyag,azóta folyton csak büfögök,ami egyébként nekem "jobb" közértet biztosít,most meg olyan semmittelen hányás íze van,a gyomrom is jobban fáj tőle. :( :(

Az alhasam+köldököm fele meg folyton csikorog,"bugyborékol",és a legújabb,hogy valami vízszerű széklet jön ki,és tudom,hogy ciki,de pont elég ahhoz,hogy már az 5. alsóneműm cseréljem. :(

Vettem már be Lopediumot,egy órája,már hatni kéne,de csak rosszabb. :(

A problémát fokozza,hogy nem tudok ugye enni,mert a büfögés miatt nem bírok még pirítósra nézni se.És ha éhes vagyok,fáj a fejem.

Nem vagyok sokat beteg,sőőt..szinte nem is.

De 3 dolog van,amit nem tudok elviselni:hasmenés,hányinger,fejfájás... Na,most az első kettő már megvan,de ha nem eszek,lassan fájni fog a fejem is.

+ Rohadtul bűntudatom van,hogy már 6. nap nem mentem suliba,pedig van olyan év,amikor csak 10-12 óra hiányzásom van.. :( :(

Valami tanács ebben a lehetetlen helyzetben? :( :(

Bocs,egy picit hosszú lett..

15/L

2013. szept. 9. 08:00
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Elrontottad a gyomrod, ma ne egyél semmit, de igyál sok folyadékot, holnap sós ropit, kekszet, sós-köményes vízben főtt krumplit már ehetsz és utána folyamatosan térj át a megszokott ételekre. Ha sokat iszol, akkor nem fog fájni a fejed. Széntablettát vegyél be, az fertőtlenít is és megállítja a hasmenést.
2013. szept. 9. 08:12
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát pedig lehet hogy számításba kéne venni, hogy beteg vagy, főleg, hogy most ilyen hányásos, hasmenéses vírus van. Első nap én is a migrénemre fogtam a hányást, de másnap jött a hasmenés. Nekem is elég durva volt. Ebben nincs semmi ciki!!! Nem vagy lázas? Szerintem mérd meg. Inkább menj el orvoshoz és ha nem vagy beteg legalább megnyugszol, de ha igen akkor minél hamarabb felír neked gyógyszert. De az hogy itt pánikolsz nem segít. Lehet ha hamarabb elmentél volna dokihoz már jobban lennél. Biztos van valami gond, mert ha nem vagy beteg nincsenek ilyen tünetek csak úgy! Jobbulást!
2013. szept. 9. 08:15
 3/8 A kérdező kommentje:

Sajnos én is erre gyanakszom,hisz mint írom,nincs gyakran hasmenésem. :( :( Az ágy láttán már rosszul vagyok,meg hát mint mondtam,éhes is vagyok,viszont ezek az undorító ízű büfögések minden étvágyam elveszik. :( :( Semmi innivaló se esik jól. :( Széntablettánk nincs.

Jelenleg nem hánytam,mert nincs mit,de nagyon rossz a gyomrom is,a hasam is. :(

Nem érzem,hogy lázas lennék,sajnos csak digi hőmérő van,az meg szart se ér. :(

De azért megmérem.

Ti próbálkoznátok pirítóssal??

2013. szept. 9. 08:24
 4/8 anonim ***** válasza:
Ne próbálkozz, egelőre csak igyál sok folyadékot, bármit, víz is jó, de ha nem iszol, akkor kiszáradsz, és menj el a háziorvoshoz.
2013. szept. 9. 08:27
 5/8 anonim ***** válasza:
2. vagyok én is szenvedek a kaja miatt mert éhen halok. Rengeteg teát iszom és kekszet eszem, főtt krumplit, én ettem pirítóst is nem lett tőle semmi bajom, főtt tojást és kb ennyi, de állandóan korog a gyomrom :) De ehetsz ilyen ropifélélek is ahogy az első válaszoló írta. De a legfontosabb a sok sok folyadék. És próbálj meg pihenni! Még ha nem is esik jól. Most ennyi amit tenni tudsz. Aztán minél hamarabb irány az orvos!
2013. szept. 9. 08:30
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem tudok orvoshoz menni. :( :(
2013. szept. 9. 08:32
 7/8 A kérdező kommentje:

Köszi,de inkább nem eszem egyenlőre,mert ha egyszer hányok,akkor aztán semmi se segít sajnos...Akkor addig jön a cucc,amíg van bennem. :( :(

Ritkán vagyok beteg,ezért elégé rosszul reagálok ezekre a dolgokra. :(

2013. szept. 9. 08:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Remélem már jobban vagy!? Ha nem is eszel, de folyadékot igyál sokat, hogy nehogy kiszáradj!!!
2013. szept. 10. 07:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!