Mit tegyek, hogy ne kivanjam ennyire az edesseget?
Figyelt kérdés
15 eves lany vagyok es iszonyatosan edessegmanias. Reggel mikor felkelek akkor megreggelizek (ennyi a normalis etelem egesz napra), mert utana elkezdek nassolni. Eloszor megeszek vagy 3 kocka csokit,, hogy 'jajj az semmi', de aztan jon a tobbi egy kis cukorka ,egy kis ez, egy kis az, de johetnek a gyumolcsok is vagy a kekszek, ropik. Na es folyamatosan csak eszek igy mar ebedelni nem is szoktam, mert meg se ehezek. Most is tele ettem magam mindennel. Napolyi, csoki stb.. Es mar hanyingerem van tole, de meg ennem. Meg estere szoktam neha megehezni akkor megvacsizok es ennyi. De ez valami katasztrofa... Es az a baj, hogy nem birok neki ellenallni. Ha suliba nem viszek semmi nasit, akkor olni tudnek egy kocka csokiert is es nagyon rossz. Folyamatosan azon jar az eszem, hogy mikor ehetek megint. Reggel maar keszulodes kozbe is szoktam enni valami kis kekszet, sutit, csokit, mert nem birom kivarni, hogy kesz legyek. Es suliba reggelizek meg normalisan. Van, hogy oran eszek, mert nem birok neki ellanallni. Nagyon rossz. Mit tegyek ellene?2013. szept. 8. 17:33
1/5 anonim válasza:
próbàld kivàltani az édeset csak gyümölcsre
2/5 A kérdező kommentje:
Tegnap megtortent. Ket alma, harom korte, rengeteg szilva es jo hasmenesem lett...
2013. szept. 8. 18:03
4/5 Gyémántlány válasza:
Nassolj aszalt gyümölcsöt, alma csipszet. Ezek a kis édességek nem hizlalnak, nem ártanak meg az egészségnek (néha kifejezetten jót tesznek), mégis kielégítik az édesség- vágyadat. Természetesen ezt is csak mértékkel! Ha eszetlenül eszel mindenféle dolgot, biztosan gyomorrontásod lesz, vagy hasmenésed, esetleg egyéb kellemetlen tünetek jelentkeznek.
A csoki sem árt, néha-néha megengedett egy kicsi csokievés, a jelszó mindig a mértéktartás!
5/5 anonim válasza:
sőt, étcsokiból lazán megehetsz napi öt-hat kockát, azt írják az egészséges (persze nem kakaómasszáról van szó, hanem min. 50% kakaótartalom feletti étcsokiról :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!