Végbélből, vizszinü, enyhén sárgás folyadék jött ki, mi lehet ez?
Gyanú lehet arra, hogy végbélsipolyod van. Igenis foglalkozz vele, mert kezdetben egynapos beavatkozással megúszhatod, ha meg elhanyagolod csak műtéttel lehet meggyógyítani. Keressél egy PROKTOLÓGUST, akinek ez a szakterülete.
Én is ebben a "cipőben" járok, azért vagyok ilyen "okos".
Ez vizszerü volt,kedves második válaszoló,tudom mi a fos...
Első válaszoló,köszi a választ,Neked is ilyesmi volt?Sosem jártam igy még,neked is vizszerü folyadék folyt ki?Mit csinálnak egy ilyen vizsgálaton?
Az első válaszoló vagyok. Én késő mentem orvoshoz, ezért csak műtéttel tudták megoldani, és ezelőtt 20 évvel volt. Akkor még hamarabb vágtak, mint most. Ami igazán fájdalmas volt és odafigyelést igényelt, az az első székletek! A vizsgálat és a műtét a "hely" miatt eléggé kellemetlen. Sajnálom, hogy ide nem illő válaszokat is kaptál, vannak akiket ez az ilyen jellegű beírás szórakoztat, de ez legyen az ő bajuk. Ne törődj velük. Nézz itt körül:
Fogadd el amit írtam, mert 73 éves nagymama vagyok, akinek nem érdeke, hogy a mások baján szórakozzon.
MENJ EL ORVOSHOZ!!!!!!
Gyógyulj meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!