Marihuána frontin mellé?
Aki ellenzi a marihuánát, az már ne olvassa tovább ha ez lehetséges, illetve válaszra sem kell, méltasson. Amennyiben ezt nem értetted meg.. magadra vess.
Szóval a kérdés összességében annyi volna, hogy ha frontin mellé szívom a marihuánát, nem e lesz bajom? Pánikbeteg vagyok, a marihuána nagyon jó közérzetet tud biztosítani, eddig problémám nem volt a kettő kombinációjával, de van olyan aki esetleg tud más információról, esetleg saját tapasztalatból más infóval szolgálni?
szerintem max. hamarabb bealszol tőle. de nem hiszem,hogy a kettő valamilyen hatással lenne egymásra.
Szerintem pöfékelhetsz frontinra, csak legyen ágy a közelben ;)
Köszönöm ;)
Volt már hogy unalmamban nyáriszünetben hajnali 4kor nem tudtam mit csinálni, eltoltam egy mókacigit.. délben arra keltem h ki van égve a paplanban egy kicsi kör.
De az ember tanul a hibáiból :))
Ugye tudod, hogy a kábítószer fogyasztással törvényt szegsz, kisfiam?
Eléggé szegényes elmére vall, hogy a neten vagánykodsz ezzel.
Mindenesetre elküldtem a kérdésed linkjét a hatóságoknak egy screenshot-al együtt, remélem, veszik a fáradtságot, és kinyomoznak, aztán majd megtanulod, mi az a törvény.
utolsó: :DDDDDDDDDD
unalmas kis életed lehet...ja bocs, nem. nincs életed.
# 5/7 Időpont tegnap 21:33
Ne vedd egy kalap alá a marihuánát az összes többi tudatmódosító szerrel :)
Régen még gyógyszerként használták, csak mivel a gyógyszeripar -és így egyben a gazdaság is- fellendülhetett ezen gyógynövény (mivel akkor az volt) betiltásával, és az ezt helyettesítő nyugtató és egyéb gyógyszerek előállításával, ezért illegalizálták ezt a kis élményt :) 2013-ban több mint 4 államban legalizálták, és olvass utána hány államban legális mint a termesztése, minta fogyasztása. Még orvosi receptre is kapható némely államban.
Screenshot meg link a hatóságnak :).. menj a humor kategóriába válaszolgatni, ez komoly kérdés volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!