Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Ez depresszió tünetei?

Ez depresszió tünetei?

Figyelt kérdés

nem vagyok boldog, nem érzem jól magam a bőrömben.

megváltoztam, régen mindig mosolyogtam, jó kedvem volt, társasági ember voltam, sokat beszélgettem, ismerkedtem, nevettem, keveset aludtam, keveset ettem, sokat mozogtam, mindig jöttem-mentem...

de kb két éve nem így van.

külföldön élünk, utálok itt lenni, de nem tudok még hazamenni.

kb egy éve mindig lehangolt vagyok, nem tudok örülni úgy igazán semminek, semmi életkedvem, mindig csak aludénk és ennék, nincs kedvem mozogni, menni semerre sem csak ritkán, nem érdekel úgy igazán semmi...

próbáltam másképp élni, pl több séta, eljárni valamerre, de nem érdekel.

próbáltam fogyózni, vagy alvás helyett takarítani, sok kávét inni, de nem jó. mindig álmos vagyok, fáradt, nem tudom mit tegyek.

ez lehet depresszeió?

már nem is vagyok ideges sem, inkább szomorú...

valami vitamin? most pl sok gyümölcsöt eszek, de ez sem segit.

köszi előre is a válaszokat.

30/n

2013. aug. 30. 14:17
 1/1 anonim válasza:

igen a depresszió is elképzelhető szerintem az lehet a gond hogy magányos vagy,arra nem gondoltál hogy honvágyad van?..

de ne aggódj nincs olyan nagy gond csak próbáld megtalálni a lelki egyensúlyt a zene sokszor segít de mindenesetre próbálj meg pozitívabban gondolkozni és ne meséld be magadnak a depressziót az csak ront a helyzeten

2013. aug. 30. 20:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!