Mitől van az, hogy egész nap csak feküdnék és nincs kedvem semmihez se?
Figyelt kérdés
Mostanában úgy kelek fel reggel, hogy bárcsak már délután, este lenne és újra itthon lennék és lefekhetnék. Nincs kedvem semmihez sem, csak pihennék és filmeket néznék. Még olvasni sincs kedvem, pedig eddig mindig olvastam valami könyvet.
Ez depresszió??? Egyébként nincs rosszkedvem, csak valahogy nehezemre esik olyannal foglalkozni, amihez nincs nagyon kedvem (pl. munkával kapcsolatos dolgok).
Lehet, hogy azért van ez, mert nem voltam szabadságon és elegem lett a munkából?
2013. aug. 27. 09:13
1/3 anonim válasza:
ez is a depresszio egy lazabb formaja.
2/3 anonim válasza:
ugyan ez velem is a helyzet, bár én voltam szabadságon,de úgy érzem soha nm fogom kipihenni magam. állandóan fekhetnékem van
3/3 anonim válasza:
Én is így vagyok vele! Reggel, mikor muszáj felkelni, csak az ad reményt, hogy 3 körül jövök haza és fekhetek vissza az ágyba...amúgy nekem sincs rosszkedvem, úgyhogy depressziósnak nem hinném magam ezért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!