Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Normalis, hogy miota 'elkezdte...

Normalis, hogy miota 'elkezdtem elni' azota igy erzem magam?

Figyelt kérdés

Nagyon ellustultam a nyaron. Aludtam kb. 1ig utana egesz ultem vagy fekudtem az agyon es ebbol allt a napom, csak a kutyaval jartam le. Rajottem, hogy ez igy nagyon nem jo es hat en csak azt mondom, hogy elkezdtem elni. Eljarok a baratokkal kirandulni, vasarolni stb...a kutyammal pedig sokkal tobbet setalunk. De most abbol all egy nappom, hogy szinten alszok 1ig felkelek, elkeszulok elmegyunk valamerre estefele hazaerek, leviszem a kutyat es hihetetlenul almos leszek es este 10kor ugy fekszek le aludni, mint aki egy hete nem aludt. De komolyan olyan eros faradtsagot erzek, hogy azt el nem tudom mondani... Es alszok 1ig. Most ez attol van, hogy nem ehhez vagyok hozzaszokva? El fog ez mulni, ha hozzaszokik a szervezetem? Vagy mi bajom?

15L

ui: az, hogy most fent vagyok az kiveteles este, tenyleg!

2013. aug. 25. 00:50
 1/3 anonim ***** válasza:

Tippek: alacsony vérnyomás, cukorbetegség, pajzsmirigy-alulműködés, krónikus fáradtság. Ez utóbbiról itt lehet olvasni:

[link]

2013. aug. 25. 01:17
 2/3 A kérdező kommentje:
Koszonom! Az az igazsag, hogy ez az egesz eros faradtsag csak este fele jon, mikor hazaerek. Napkozben nem szokott ilyen lenni
2013. aug. 25. 01:28
 3/3 anonim ***** válasza:
Mindenkinek más az alvásigénye, lehet neked több kell alapból is. Na meg ha egész nap programod van, jössz-mész, beszélgetsz, nevetsz, stb., az bizony elfáraszthat. Én is kevésbé vagyok fáradt, ha csak otthon vagyok.
2013. aug. 26. 09:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!