Reggelente fáj a gyomrom. Lehet azért mert kevés fojadékot fogyasztok?
Figyelt kérdés
ha reggel felkelek 2-3 napja ég a gyomrom de ha felállok utána nemsokkal elmúlik.Mostanában kevesebbet iszom és sokat eszek bár dinnyét is eszek de azért az nem helyettesíti a folyadékot ugye? ha többet iszom és kevesebbet fogok enni mint eddig akkor ugye jobb lessz?
vagy ti mit ajánlotok?
2013. aug. 24. 07:19
1/8 anonim válasza:
Vagy sok a savad. Javaslom keresd fel a házi orvosodat. Amit irsz tipikus jele a savtultengesnek.
2/8 A kérdező kommentje:
Tudnál inkább olyan ételt ajánlani ami jól köti a savat mert én nem megyek orvoshoz mert úgyis csak valami gyógyszert írna fel aminek van vagy 100 mellékhatása..
2013. aug. 24. 07:44
3/8 A kérdező kommentje:
most jut eszembe hogy talán a sok csoki is lehet az oka. tegnap is vagy 2 tábla csoki elment tegnap előtt meg vagy 3 ehhez nincs hozzászokva a gyomrom
2013. aug. 24. 08:07
4/8 anonim válasza:
Igyál jóval több folyadékot, ha sok a savad. Csokit egy ideig kerüld, attól nekem is nagyon égett a gyomrom, többször egyél kevesebbet, reggel rágcsálj egy pár szem háztartási kekszet, ne egyél túl zsíros, fűszeres ételeket, ne igyál szénsavas italokat, kávét.
5/8 A kérdező kommentje:
Okkés köszönöm. Eddig nem nagyon volt gond a gyomrommal
ha volt is pár nap után elmúlt ez is olyan lessz szerintem :)Nagyon jó és erős gyomrom van szerencsére..
(viszonyítási alapul: 18 vagyok kb180cm 67-70kg közt úgyhogy túlsúly sem igazán van)
2013. aug. 24. 08:39
6/8 anonim válasza:
Elso vagyok.
Hogy vagy?
Voltal dokinal?
A savcsokkentonek nincs mellekhatasa ne izgulj, ha az se segit akkor meg jobban utanajar legalabb a doki mi lehet a gond.
7/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm az érdeklődésedet. megvagyok már nem szokott fájni szerintem sok lehetett a csoki.. még mindig van pár tábla mert már nem nagyon fogyasztom azóta :DD
2013. szept. 4. 21:21
8/8 anonim válasza:
Minden reggel felkelés után igyál meg 2 pohár tiszta vizet.Eztán csak félóra múlva egyél bármit is. Vannak lúgos vizek, azokat is kipróbálhatod. Egyél lúgosító ételeket, a neten találsz róluk információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!