SOS Mihez kezdjek?
Figyelt kérdés
refluxom van, pantoprazol 20mgot szedek rá naponta voltam ügyeleten mert izgatta valami a nyelőcsövemet, ott javasolták hogy kétszer szedjem be naponta, de igy se nagyon akar hatni, irassak fel másikat???melyik a legjobb? vagy több idő kell neki? 1hete szedem a napi 2őt..2013. aug. 16. 20:12
1/9 anonim válasza:
Fölösleges másikat felíratni, mit vársz a gyógyszerszedéstől? Miért akarod ilyenekre költeni a pénzedet, nem lesz jobb semmi sem.
Kenyér, liszt, cukor, tej helyett zöldségeket, húst fogyassz. Pár hét alatt rendbe jössz.
2/9 A kérdező kommentje:
ÁÁÁÁ próbáltam a paleot semmit se ér... elvileg nekem idegi alapon van és mindegy mit eszek....szóval próbálok nem szorongani és idegeskedni csak nehéz..
2013. aug. 16. 20:21
3/9 anonim válasza:
És azt hogy kell próbálni?
Tudtommal erre pedig hagyományos módszerek vannak. Mivel az idegi alapon megint csak nem segít a gyógyszer..
Én gondolom akupunktúrát próbálnék, meg ugye tolom a Taichit.
4/9 anonim válasza:
Üdv! Nekem az Apo-famotidin segített.
5/9 anonim válasza:
Többféle gyógyszer van, ami segít a refluxusokon. Keress másikat. És ne hallgas a harcművesre. Gyógyszerellenes. De valóban ne csak a gyógyszerben bízzál, hanem a neten keresgélj utána, milyen természetesebb dolog van, ami segít. Mert van!
6/9 anonim válasza:
Gyógyszerellenes - nem, amint értelmes gyógyszert találnak fel.
De szinte félek tőle hogy egyet kell értsünk mind: ha idegeskedés, szorongás váltja ki a Kérdező állapotát - azon pont annyira nem segít a gyógyszer (semmilyen) mint a táplálkozás módosítása.
7/9 anonim válasza:
Szia!Az idegeskedés, a szorongás okát szüntesd meg.Gyógynövényekkel is tudod nyugtatni Magadat, sőt gyomorsav, reflux problémákban is segíthetnek káros mellékhatások nélkül.Figyelj oda a táplálkozásodra, lúdosíts és lehetőleg kerüld a gyógyszereket.Jobbulást
8/9 A kérdező kommentje:
táplálkozás terén nem eszek semmi olyat ami savas gondolok a paradicsomos füszeres zsiros dolgokra, meg édességet se nagyon eszek csak ritkán. illetve csak vizet iszok...már egy csomó mindenről lemondtam, teát sem iszom meg üditőt sem. az idegeskedést próbálom megszüntetni. köszönöm a válaszokat
2013. aug. 17. 11:45
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem a helyes táplálkozás az, hogyha megkivánsz valamit akkor azt egyél, hisz azt kivánja a szervezeted, csak mértékkel......
2013. aug. 17. 12:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!