Van a bőröm alatt kicsivel egy szürkés pici pont,amit én kullancsnak néztem. Viszont tesóm megnézte nagyitóval és nem látta h lábai lennének. Ha nincsenek lábak és nem viszket, akkor tuti nem az?
Figyelt kérdés
Nem is piros.Viszont a mérete alapján kullancs is lehete, szal nem tudom. Orvoshoz nem tudok menni most pár napig mert nem vagyok orvosközelben.2008. jún. 29. 17:53
1/3 anonim válasza:
a kullancs nem egy pici pont.A kullancsot szabad szemmel is lehet látni és nem a bőrödbe mászik csak a fejével kapaszkodik bele.Amugy nemtudom.Lehet az bármi.Anyajegy,szemölcs stb. amugynálam is szokott ilyen hasonló lenni.Az ujjamon a bőröm elkezd egy nagyon pici helyen kipúposodni és állandóan nő.Először azt httem csak egy kis vízhójag ugyhogy elkezdtem nyomkodni kaparni aztán ömlött belőle a vér.Később elmúlt de pár napra rá megint elkezdett ugyanott nőlni.
2/3 anonim válasza:
sajnos a kérdésre nem tudom a választ, de azért mutasd meg szerintem dokinak. Az előző válaszolónak is azt tanácsolom, mert szerintem az szemölcs lehet, az meg még szaporodik is, ha olyanja van... :S
3/3 A kérdező kommentje:
köszi a második válaszolónak,de ez egy éve volt már! :D :D végülis másnap elmentem dokihoz és nem volt kullancs. De azért köszi! :)
2009. júl. 4. 13:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!