Valaki ismeri ezt a gyógyszert?
Jó én ezt értem! De akkor miért irta fel ugyanazt a doki, hisz mondtam neki hogy a pantoprazol krka nem használt!!!!!
Mit tartalmaz a Zimpax tabletta
- A készítmény hatóanyaga a pantoprazol. 20 mg pantoprazolt tartalmaz tablettánként.
- Egyéb összetevők:
Tabletta mag: kalcium-karbonát, hidroxipropilcellulóz, vízmentes nátrium-karbonát, kalcium-sztearát,
Bevonat: hipromellóz (E464), mikrokristályos cellulóz, sztearinsav, titán-dioxid (E171), trietil-citrát, talkum, metakrilsav-etilakrilát kopolimer 1:1, poliszorbát 80, nátrium-lauril-szulfát, laktóz-monohidrát, sárga vas-oxid (E172), makrogol, kinolinsárga (E104), Sunset yellow FCF (E110).
Mit tartalmaz a Pantoprazol Krka tabletta
- A készítmény hatóanyaga a pantoprazol.
20 mg pantoprazolt tartalmaz gyomornedv-ellenálló tablettánként (nátrium-szeszkvihidrát formájában).
- Egyéb összetevők:
mannit, kroszpovidon (B-típusú), vízmentes nátrium-karbonát, szorbit (E420), kalcium-sztearát a tabletta magban és
hipromellóz, povidon (K25), titán-dioxid (E171), sárga vas-oxid (E172), propilénglikol, etakrilsav-etilakrilát kopolimer, nátrium-lauril-szulfát, poliszorbát 80, makrogol 6000 és talkum a filmbevonatba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!