Kezdőoldal » Egészség » Általános közérzet » Napszúrást kaptam volna? Mit...

Napszúrást kaptam volna? Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Ma volt/van ugye a legmelegebb nap , nálunk 41 fokot mértek. Délután biciklivel jöttem haza egy kb.25 perces úton, de nem nagyon volt árnyék. Utközben meg is kellett állnom venni egy üveg vizet, mert nem bírtam a meleget. hazaértem és most ledöltem, de fáj a fejem és olyan furcsán "kóvályog " a fejem, mintha ittas lennék vagy valami nyugtató utóhatását érezném. Ha egy pontba nézek akkor kicsit olyan "zavartnak" érzem magam és türelmem se nagyon van, ráadásul amit eddig megtudtam csinálni gépen pl. wordbe, azt most egyszerűen nem értem és mintha soha nem is értettem volna, hogy azt hogy kell.
2013. júl. 29. 18:01
 1/3 anonim ***** válasza:
szerintem végy egy fürdőt, aludj egy nagyot, max mérd meg a lázad is. De a pihi mindenképp jót tesz. Lehet kaptál egy kis napszúrást, nekem hányingerem is szokott lenni és lázam is.
2013. júl. 29. 18:05
 2/3 anonim ***** válasza:
Simán kaphattál. Maradj hűvösben ,pihenj,tegyél a tarkódra hidegvizes törölközőt,igyál sokat és vegyél be fájdalomcsillapítót.
2013. júl. 29. 18:06
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Most vettem egy hideg zuhanyt , hőemelkedésem van egy kicsi, de bizok benne, hogy egy nagy alvás után elmúlik.
2013. júl. 29. 18:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!