Történt a környezetedben rosszullét, ájulás ebben a hőségben?
Figyelt kérdés
Mindenhol ez a téma napok óta, szerintetek vigyáznak magukra az emberek? 25F2013. júl. 28. 16:52
1/4 anonim válasza:
Igen, én majdnem elájultam..Lefektettek, felemelték a lábam, kaptam vízet..De engem mindig is megviselt a meleg.. Azt mondták kinövöm, hát nem így lett. Sok vizet ittam pedig, kerülöm a nehéz ételeket, nem megyek ki, ha nem muszáj.. Szóval igyekszem vigyázni.. 23/L
2/4 anonim válasza:
Szerencsére az én családomba mindenki odafigyel ilyenkor, és sokat isznak, de a barátnőm tegnap majdnem össze esett az utcán amikor épp hozzám tartott. Amikor becsengetett és kimentem akkor majdnem teljesen vörös volt a feje és mondta hogy szédül meg hányingere van, egyből behoztam a hűvös lakásba, adtam neki egy pohár nem túl hideg vizet, picit pihent és jobban lett. Mondta is hogy akkor nem ivott valami sokat, ettől lehetett ez, de tudja nagyon jól hogy ilyenkor védekeznie kell, mert én elég hosszú utcában lakom ráadásul felfele kell menni egy elég meredek út is van 300 méteres szakaszon, és itt jobban kifárad így is az ember. Fa meg nagyon sehol sincs, ami árnyékolna csak ilyen kis területekre árnyékol de az semmit nem ér. Mondjuk egy kalapot felvehetett volna legalább, de hiába öltözködik nagyon lengén ilyenkor kell a folyadék fogyasztása. Mert hiába mondom neki hogyha cipeli a nagy táskáját akkor tegyen bele legalább egy fél literes palackba vizet hogy legyen nem baj ha meleg az is jó de nem hallgat rám sajnos.
3/4 anonim válasza:
Tegnap majdnem az ugyeleten kotottem ki olyan rosszul voltam. Ma egy fokkal jobb, de szenvedek rendesen.
4/4 anonim válasza:
Igen. Apukámhoz ki kellett hívni az ügyeletet. Hiába vigyáz magára, nem járkál kint a hőségben, eleget iszik, mégis rosszul lett. Eleve alacsony a vérnyomása, gyógyszereket is kell szednie és ez az időjárás nagyon megviseli.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!